KuBA Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 ja mam teraz cylinder 80 ccm od Rski, kupiłem go niedawno. gośc który miał ten cylinder przede mną powiedział ze mu rska jechała na nim 145:D ale to jest na 100% sciema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Mi ze sqterem o wygladzie motocykla kojazy sie tylko Gilera DNA i CPI GTR. To pierwsze jest nawet nawet, tylko małe, za to CPI widziałem na zywo i musze przyznac, ze to wyglada nawet nawet. Mi sie jednak takie polaczenia nie podobaja(osobiscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ja RS 80 jechałem 115km/h :twisted: podobno pójdzie do 120 tak mówił poprzedni właściciel w dwie osoby latam spokojnie 100km/h i nie rozumiem o co chodzi w temacie?! harry co to jest 80km/h dla tzr no chyba że ma te blokady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ale ja tam wole miec vmax 50 ale przyspieszenie kosmiczne ;) I machasz lewa noga jakby Cie mucha gryzla ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 wg mnie jest to mozliwe ze 50tka lata sete, a nawet wiecej lecz bez przesady :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Mój Runner "leci" na prostej 95km/h, rekord prędkości z górki 105km/h. Mam sportowy tłumik LeoVince Zx, sportowe rolki, vario, gaźnik... Kolega ma Tzr'ke (2001 wersja Carlos Checa) odblokowana i idzie 100km/h, rekord prędkości z górki to 110km/h i przy tym 11tys. obrotów. Kuzyn ma Aprilie Rs 80ccm (nowa) i seryjny gaźnik i wydech i idzie ponad 120km/h (prawie 130km/h). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adradinho Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ja kilka dni temu kupiłem Aprilke RS 50 z pełnym tuningiem Polini na 80 (plus gaźnik 125) i śmiga ponad 120 km/h. Ma świetne przyspieszenie i nie ma żadnych problemów z 120.Jednak zgadzam się, że nowe modele (powyżej 1999) nie śmigają już tak jak te starsze. Testowałem już kilka po tuningu na 80 i 110 km/h to max. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaluS Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Mam Tzrke 80, jechałem nią 130km/h i jeszcze niezamknęła obrotomieża, więc niewiem czy to możliwe zeby tzr 50 niby odblokowana szła 120 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 czy to możliwe zeby tzr 50 niby odblokowana szła 120 u mojego kolegi te 11tys borotów to był max, wyduszone, więcej nie da rady, normalnie dochodzi do 9, 10 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 kumpla rs'a jezdzila (bo juz sprzedal) 120 z tym ze siedzial cylinder 75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 A tak z ciekawosci mowicie o wskazaniach licznika tych maszyn, czy moze ktos sprawdzał z samochodem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 wiadomo ze producenci japonskich sprzetow stawiaja raczej na jakosc wiec licznik nie bylby chyba w stanie przeklamac i dodac ze 20km/h... a jesli chodzi o osiaganie predkosci ponad setki przez motorower to zgadzam sie z tym w zupelnosci juz przy starszych sprzetach nie mowiac juz o nowych. na bank to osiagaja. ps. MOTOROWER to nie SKUTER... niestety nie wszyscy to rozumieja...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 GT 80 z blokada v-max 80km/h przy 6.5tyś obr........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 wiadomo ze producenci japonskich sprzetow stawiaja raczej na jakosc wiec licznik nie bylby chyba w stanie przeklamac i dodac ze 20km/h... Nie wiemjak jest z Japonskimi sprzetami, wloskie motorowery moga jednak przeklamywac... W sqterach jest to dosc czesto spotykane (wiem, bo jezdze Gilera i mialem okazje sie brac z Aprilia) W runnerze 80 km/h to w SRce 88 km/h I ktory licznik mowi prawde?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ja na zlocie ścigałem się z jakimś typem... on na skuterku aprilii ja na GT... jemu licznik pokazywał 88lm/h a mi 70km/h ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi