JaWaK Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 sami sie doigrali 8) to wisiało w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 To były czasy nie? Ale przynajmniej można było poznać paru fajnych ludzi (którzy zresztą są już tutaj) byly czasy byly... szkoda mi naprawde tego co sie stalo. cala praca Wrz`a poszla na marne.ps Brys pamietasz poczatki ?? ja brysiem nie jestem i taklich pierwszych poczatkow to w ogole nie pamietam... zapisalem sie chyba w 2 miesiacu istnienia... heh, karty czlonkowskie i inne...teraz sie z tego smiejemy, ale jeszcze jakis rok czy dwa lata temu to bylo cos... ale z wiekiem i troche rozumu przybylo...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 ps Brys pamietasz poczatki ?? to bylo cosJedno się niezmieniło od samego początku - nieznalazłem tam odpowiedzi na moje pytania :( Ale trzeba przyznać, że było miło.cala praca Wrz`a poszla na marne.Może jakby trzymał za mordy to by sie utrzymało... :(heh, karty czlonkowskie i inne... teraz sie z tego smiejemy, ale jeszcze jakis rok czy dwa lata temu to bylo cos... ale z wiekiem i troche rozumu przybylo...Taki specyficzny klimat - nikt nic na odległość niezałatwił za mojego pobytu. Jakoś Zambrów udało się ludziom zorganizować bez problemów, coś zupełnie nierealnego na MS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Wchodząc na forum MS na stronie głównej już miałem polewe.Hmmm ciekawe dlaczego najwięcej postów na dział ,,Awarie" :-D A jak zaczełem czytac to........nie moge :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Hmmm ciekawe dlaczego najwięcej postów na dział ,,Awarie nie wiem jakie jets twoje doswiadczenie, ale awarie to pierwszorzedna sprawa w romecie... na nia zawsze treba byc przygotowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 jeden wlazl, wkradl sie i wpuscil wirusa i takie tam. hahahahah Ja na ten temat nic niewiem <lol> hahahah nie ale naprawde MS to jest dziecinada i nic wiecej Pamiętasz "Renegaci - Mazury 2005" ? hahahah motorynka na mazury 40km/h hahah no ale pomarzyc karzdy moze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Zeby jeszcze bardziej odejsc od tematu :mrgreen: Stachu zaje*ista rska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Zeby jeszcze bardziej odejsc od tematu Stachu zaje*ista rskadzieki :( zajebis*ie to ona jeździ i wyglada :(:D morzecie tutaj ja skomentowac to bedzie juz burdel masakryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 hahahahah Ja na ten temat nic niewiem no wlasnie.. teraz po czasie to sie chyba mozesz do tego przyznac...? naprawde MS to jest dziecinada i nic wiecej nie stachu... zanim "ktoś" wpuscil tego wirusa prawie wszystko bylo ok... teraz sie z toba zgodze. szkoda tylko "normalnych" userow... ale wszyscy za wyjatkiem wrz`ta przeszli juz tutaj. reszta niech sobie tam zostanie- lepiej dla kazdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 nie wiem czy wiecie, ale tego wirusa wpuścił użytkownik o nicku STACHU :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 hmmm.Ciekawe dlaczego go wpuścił.Przed wyruskiem MS było spoko,A teraz to jakoś tak mi sie znudziło...Coraz żadziej tam zaglądam. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 nie wiem czy wiecie, ale tego wirusa wpuścił użytkownik o nicku STACHU z kad masz takie informacje :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 z kad masz takie informacje wuerzet i inni wszystko wyjawili. spisali pewnie IP i porownali z twoim... nie wiem jak do tego doszli- jezeli tak powiedzieli to napewno nie bezpodstawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 drops napisał:nie wiem czy wiecie, ale tego wirusa wpuścił użytkownik o nicku STACHU z kad masz takie informacje Informacje mam z forum MS :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkamil4 Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Witam ja mam honde mbx 80 po tuningu i na prostej wyciąga tylko 105 km/h na 10 tyś obrotach.... Jeszcze jest on na dotarciu zaledwie 280 km... ma większą mieszanke oleju, wymieniłem w nim tłok bo membrana strzeliła i poprzedni tłoczek nadawał sie do wyżucenia... Ile trzeba wyjechać km aby można było już spokojnie szaleć?? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi