Skocz do zawartości

50-tki smigające 80 - 120 kmh co o tym myślicie??

brudny_harry89
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

brys napisał:
To były czasy nie?  Ale przynajmniej można było poznać paru fajnych ludzi (którzy zresztą są już tutaj)  

byly czasy byly... szkoda mi naprawde tego co sie stalo. cala praca Wrz`a poszla na marne.

KrzyChules napisał:
ps Brys pamietasz poczatki ??

ja brysiem nie jestem i taklich pierwszych poczatkow to w ogole nie pamietam... zapisalem sie chyba w 2 miesiacu istnienia... heh, karty czlonkowskie i inne...

teraz sie z tego smiejemy, ale jeszcze jakis rok czy dwa lata temu to bylo cos... ale z wiekiem i troche rozumu przybylo...:(

KrzyChules napisał:
ps Brys pamietasz poczatki ?? to bylo cos

Jedno się niezmieniło od samego początku - nieznalazłem tam odpowiedzi na moje pytania :( Ale trzeba przyznać, że było miło.

magneto napisał:
cala praca Wrz`a poszla na marne.

Może jakby trzymał za mordy to by sie utrzymało... :(

magneto napisał:
heh, karty czlonkowskie i inne...  

teraz sie z tego smiejemy, ale jeszcze jakis rok czy dwa lata temu to bylo cos... ale z wiekiem i troche rozumu przybylo...

Taki specyficzny klimat - nikt nic na odległość niezałatwił za mojego pobytu. Jakoś Zambrów udało się ludziom zorganizować bez problemów, coś zupełnie nierealnego na MS.

magneto napisał:
jeden wlazl, wkradl sie i wpuscil wirusa i takie tam.

hahahahah Ja na ten temat nic niewiem <lol> hahahah nie ale naprawde MS to jest dziecinada i nic wiecej

brys napisał:
Pamiętasz "Renegaci - Mazury 2005" ?  

hahahah motorynka na mazury 40km/h hahah no ale pomarzyc karzdy moze :(

stachu napisał:
hahahahah Ja na ten temat nic niewiem

no wlasnie.. teraz po czasie to sie chyba mozesz do tego przyznac...?

stachu napisał:
naprawde MS to jest dziecinada i nic wiecej

nie stachu... zanim "ktoś" wpuscil tego wirusa prawie wszystko bylo ok... teraz sie z toba zgodze. szkoda tylko "normalnych" userow... ale wszyscy za wyjatkiem wrz`ta przeszli juz tutaj. reszta niech sobie tam zostanie- lepiej dla kazdego.

Witam ja mam honde mbx 80 po tuningu i na prostej wyciąga tylko 105 km/h na 10 tyś obrotach.... Jeszcze jest on na dotarciu zaledwie 280 km... ma większą mieszanke oleju, wymieniłem w nim tłok bo membrana strzeliła i poprzedni tłoczek nadawał sie do wyżucenia... Ile trzeba wyjechać km aby można było już spokojnie szaleć?? :twisted: