helmet Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 dadeq - grunt to spokój i opanowanie :-) a przy okazji - gdzie robisz kurs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 13 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 jestem spokojny jak moj pies...do czasu kiedy ktos mnie ewidentnie nie robi w konia :) a kurs robie...to dosc skomplikowane w LOKu w Sopocie, a jezdze w jakiejs innej szkole w Gdyni...ale jak tak dalej pozjdzie to nie wyjezdze godzin do pierwszych sniegów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 pan Zbyszek sie porusza bialym pasatem kombi? bo zostalem do takeigo dostałem skierowanie z sopockiego loku. facet baaardzo sympatyczny - polecam.a wlasnie...rady tu przeczytane (niektore) skutkuja...warto czytac :D i jeszcze jedno mi caly czas wmawiaja ze w gdyni sie zdaje tylko na hondzie ... nikt nie wspominal o junaku i hondzie jezdze... nie wiem jak sie przesiade na junaka...tzn wiem jak ale jaki to bedzie mialo skutek.... zapomnialem...dzieki za "lopatologiczne" wyjasneinie z ktorej strony w osemke startowac...napewno sie przyda :D jest zajebistym instruktorem nazwisko ma Ledwoń jak ktoś chce to mam do niego numer telefonu. Uczysz się u niego na hondzie cb 250 nowszej i cb 250 trochę starszej cięższej i wyższejA plac manewrowy ma Gdyni Stoczni pod główną bramą stoczni koło CPN-uCo ciekawe egzaminatorzy z PORD-u patrzą na ciebie łaskawiej jak widzą wystawione papiery przez tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ....Co ciekawe egzaminatorzy z PORD-u patrzą na ciebie łaskawiej jak widzą wystawione papiery przez tego pana no tego sie nie spodziewalem ;) jesli tak bedzie to swietnie...jutro wewnetrzny u Pana Zbyszka...a potem na egzamin panstwowy a na wiosne GS 500 F na pocztek :) i dolacze do Was... [ Dopisane: 28-09-2005' date=' 20:22[/i'] ]rafauM...powiem Ci jedno...codziennie rano Cie widze jak smigasz kolo 8 przez Sopot..czesto nawet jade za Toba...nawet nie wiesz jak Ci tej gs zazdroszcze ;) ja niestety jade ceglastym seicento na sopockich blachach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 rafauM...powiem Ci jedno...codziennie rano Cie widze jak smigasz kolo 8 przez Sopot..czesto nawet jade za Toba...nawet nie wiesz jak Ci tej gs zazdroszcze Wink ja niestety jade ceglastym seicento na sopockich blachach Wink No dzięki. GS 500f to fajna maszynka tak na początek i idealna do miasta na codzień. Nie żebym się przechwalał :)[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 no to trzymajcie za mnie kciuki w czwartek o 8.30 - sadny dzien ;) zeby nie dac ciala to umowilem sie jeszcze na dodatkowa jazde na placu w srode ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam ! Odwiedzilem strone pordu w gdyni i sciagnalem jpg z trasa egzaminacyjna. Nie znam topografii gdyni niestety. Jeszcze nie jezdzilem tamtedy na kursie i nie wiem nawet czy bede bo szkola jazdy gdzie robie prawko miesci sie 20 km od gdyni. Zdawal ktos w tym miescie egzamin ? Trasa trudna ? latwa ? pozdrawiam PS mam nadzieje ze zalozylem temat w odpowiednim dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Z całym szacunkiem ale nie bądż p..a siądź w samochód albo na rower i przejedz ta trasę najlepiej za samochodem egzaminatora to zobaczysz gdzie trzeba wykonac manewr wyprzedzenia innego pojazdu i nabierzesz rozpoznania terenu - poobserwujesz jak wygląda jazda juz na samym egzaminie innego kursanta. Utarło sie jakos że zrobienie prawa jazdy to wielkie wydarzenie. Tylko bez obrazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 (edytowane) Nie obrazam sie. Za slabe wyzwisko bym sie obrazil :) ale dzieki za rade, moze masz racje karne sie tam autem jak bede mial czas. Ale moze jest osoba na forum ktora jezdzila ta trasa . pozdr // DZIEKI ZA przeniesienie. pytanie i tak odswiezam bo widze ze wypowiedzi sa jeszcze ze starego pordu, teraz jest pord bardziej w strone estakady ala chylonia Edytowane 10 Czerwca 2011 przez relakzstyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plej Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ja zdawałem egzamin w gdyni i bez większego problemu uzyskałem wynik pozytywny za pierwszym razem. Egzaminatorzy sa dosc wyrozumiali, poprostu badz skupiony i sluchaj polecen Trasy dokładnie nie pamiętam świta mi tylko ze wyjechałem na ul. Chylońska później ul.Morska na Obłuże tam się pokręciliśmy z powrót taką samą trasą.Trasa jak każda inna w mieście :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi