piotr7557 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Mam pytanko: Jak ustawić zapłon,gaźnik i sprzęgło WSK 125?? Może znacie jakieś ciekawe sposoby?? :evil: A co myślicie o cylindrach dostępnych teraz w sklepach, czy są gorsze od orginalnych?? Nie działa trąbnik rozebrałem go i w środku jest wszystko ok czy to wina 20 letniego akumlatora?? Jest to dziwne bo gdy chcę zatrąbić to złychać tylko taki głuchy klik. Mam zardzewiały bak jak go skutecznie wyczyścić?? Jak duże znaczenie ma świeca zapłonowa?? Zadałem dużo pytań. Będę szczęśliwy jeśli odpowiecie mi chociaż na jedno :P Pozdro dla wszystkich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Ja Ci odpowiem jednym zdaniem na wszystkie twoje pytania Forum posiada opcje szukaj dzieki ktorej znajdziesz tematy dotyczace twoich pytan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Akumlator jest naładowany ? Jeżeli tak to podłącz na krótko klakson i jak będzie głuchy klik to znaczy że fabrycznie masz żle poskładany klakson (ja tak miałem w Kobuzie :mrgreen: ) lub go szlag trafił :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Dzięki ;) nowy jestem i nie pomyślałem:D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 siema :evil: Widziałem nowy cylinder kumpla ,kóry byłkupiony teraz w sklepie.Jest troche popelinowaty :lol: .Bowiem kanał ssący w cylindrze jest przedzielony :!: :!: .Motor idzie tylko 70km/godz, i sie muliiii :-x .Ponadto słyszałem ,ze te cylindry puchną :D .Mozna gdzieś jeszcze dostać DOBRE peństwowe :!: :!: Trafiają się prywatne wyjątki (trudno na nie trafić) :mrgreen: popzdro :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi