<SwRsC> Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Panowie a powiedzcie mi ile poleci taka 50?? bo mi sie wydaje ze do 100 dobije moze nawet lepiej. myle sie?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nsr125 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 To zależy jeszcze jaki model 50ccm :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper77 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 8) Kupcie enduro i śmigajcie po terenach, to policja was raczej nie złapie. A jeżeli chodzi o prawko A1 to lepiej poczekać do 18 i zrobić sobie na wszystkie motorki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SwRsC> Opublikowano 22 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Sniper ładna yamaszka taką samą mialem zamiar sobie kupić. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper77 Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Dzięki :D Postaram się też żeby fajnie jeździła. W przyszłości może podrzuce jakieś filmy i nowe fotki. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Lepiej zrobic A1 ja tak radze. Sam wlasnie zaczynam bo niechce sie bac ze jakis policjant sie przyczepi ze jade wiecej niz powinienem. i ogulem jak juz wyzej pisano przeciez policjanci niesa debilami i jak zoabcza taki sprzet zrejestrowany na motorower to mzoe byc przechalapane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Popatrzy troche na silniknie chce sie madrzyc ale nie sadze ze policjant by wzial zestaw kluczy i odkrecil owiewki aby popatrzyc na silnik :( ;) :D bo przeciez nsr ma calkowicie zabudowany hehe.jednak nie jestem za takimi przekretami bo zawsze istnieje niebezpieczenstwo wpadki.ja na szczescie mam prawko AB i nie musze przejmowac sie juz pojemnoscia.a co do prawka to ktos mowil ze 400 zl to okazja ?? a co powiecie na 200 ?? ja tyle zaplacilem za kurs :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 po uno jesli pojazd był sprowadzony z powiedzmy niemiec to oni nie maja tam wpisane w dowodzie motorower jest cos w stylu moped ale to inna bajka w polsce jak robisz pierwsze badania tech kazesz wpisac motorower(oczywiscie trzeba miec znajomosci bo inaczej to g*** załatwisz) i jeszcze jakas procedura jest znajomy tak robil to go to 1000zł kosztowało a jak cie policja złapie na suszarke jak pedzisz powyzej 45km/h zazadaja prawajazdy kategori A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi