kvoss Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Tam jest scenka, kiedy sie podrawiają paluchem. Tak to jest w rzeczywistości? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Jeszcze nie oglądałem ale jak wszyscy chwalą to ja teżzarąbisty oby wiecej było u nas takich :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 pouczające, ale ci którzy czują respekt do maszyny będą go czuli po 5000mil, a ci którzy uwarzają się za doświadczonych, tak jak bohater filmiku, będą sądzić, że po 600milach są już pr0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ci którzy czują respekt do maszyny będą go czuli po 5000mil' date=' [/quote']Jakie 5000... Ja mam w milach jakieś 25000 na moto i 100000 puszką, czynnie poprawiam umiejętności zarówno w teorii (artykuły, porady w prasie, itp) jak i praktyce (treningi hamowania, itp.), a mam wrażenie, że jestem średnio zaawansowanym początkującym.... Animka fajna. Niezły klimat się robi w tym zielonym budynku pod koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spman Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 a ktoś moze wie co to za muza w tym filmie na początku jest?? Baaaaardzo mi sie podoba :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 kiedys pojawił się już ten filmik na forumUkazuje on cała prawdę.Ktoś ma niedawno zrobione prawko przejechał 1000kmi uważa się za doświadczonego.I potem sie okazuje że sie przeliczył tylko z jakim skutkiem :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzek Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Muzy nie mam ale i tak filmik jest swietny. Szkoda ze nie ogladnalem go jak zaczynalem jezdzic. Bogu dzieki, nic powaznego sie nie stalo.... ale cena mogla byc wysoka.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi