LAMASSU Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Plastikowe to ile w km?srednio 110-170 :? [ Dopisane: 27-08-2005, 14:32 ]no chyba ,ze prostrze odcinki to pewnie z dwojka z przodu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Jestem teraz w Anglii pomieszkuje w Peterborough... w promieniu 150 km jest 5 torow wysigowych... tu motocyklisci maja raj... zamieniam Transalpa na GSX-Ra i odkladam kase na track days... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Cześć Cabaniero - już mi to pachniało dalikimi trasamibo masz napisane "Białystok". Objechanie tego stąd byłoby ciekawe. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 No i to bardzo ciekawe... kumpel z Bialego byl na Wyspie Man na TT w tym roku... ladna traska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Hmmm Aż się rozmarzyłem.....Bo ja bardzo lubię dalekie trasy na moto. Aha w Brnie byłem.Nie będę produkował się drugi raz więc zamieszczam odsyłaczdo tego wątku na FP.Jest też parę fotek. http://www.grupa-poludnie.info/viewtopic.php?t=647 Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Plastikowe to ile w km?srednio 110-170 :? [ Dopisane: 27-08-2005, 14:32 ]no chyba ,ze prostrze odcinki to pewnie z dwojka z przodu :)ostatecznie okazało się, że 170-220 :P (wracając) - ale to jak 2 pasy były,do Brna jechalismy zwiedzajac masę rzeczy w kotlinie kłodzkiej, więc tempo było jak przedmówca napisał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi