Skocz do zawartości

NSR, przy 140 zablokowane koło... nie pali...

Kilvov
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

chodzi o nsrkę szyny, zquotuję co powiedział (nie ma konta więc, ja zakładam temat):

jade se 140 obroty chyba na 10k

a on hamuje(silnikiem)

mysle wacha

a tu mi ku*wa tylne koło staje

a ja 140 na blacie

panika

pusciło

za 5s

znowu staje

i dupa w bok

juz mysle leze

ale pósciło

i znowu

dopier gdzies przy 40

nacisnołem sprzegło <głupek. <sciana>

przednim hamowałem

bo tylne samo hamowało

zatrzymuje

sie

smierdzu gumą jak chu!

Kil|vov: (20:56)  

a odpalil potem?

Szyna: (20:56)  

nie

:buttrock:

pchałem do domu

a

jesz włanczam 2

troche go rozpedziłem

puszczam sprzegło

a z tumika iskry ;(

i strzeliło cos w nim

i .... wiesz co :(

boje sie

jak wracałem bziukiem to mi sie płakac chciało

Kil|vov: (20:58)  

wspołczuje :|

Szyna: (20:58)  

juz wolałbym zeby mariolka dowiedziała sie ze ją zdradzilem niz zeby mi sie moto rozje**ło :P

jak widzicie problem poważny :P czytałem już podobne tematy i zawsze chodziło o tłok, a jeśli tłok to co jeszcze?

juz wolałbym zeby mariolka dowiedziała sie ze ją zdradzilem niz zeby mi sie moto rozje*ało  

heheh prawdziwy motocyklista :-D

jade se 140 obroty chyba na 10k  

a on hamuje(silnikiem)  

mysle wacha  

a tu mi kur*a tylne koło staje  

a ja 140 na blacie  

panika  

pusciło  

za 5s  

znowu staje  

i dupa w bok  

juz mysle leze  

ale pósciło  

i znowu  

dopier gdzies przy 40

jak jechal i blokowalo mu kolo to silnik gasl w tym momencie czy chodzil caly czas?

dopier gdzies przy 40  

nacisnołem sprzegło <głupek. <sciana>  

przednim hamowałem  

bo tylne samo hamowało

wcisnal sprzeglo a kolo dalej sie blokowalo ... jesli na sprzegle zablokowalo kolo to raczej wina czegos innego niz zatarcia silnika ...

jak jechal i blokowalo mu kolo to silnik gasl w tym momencie czy chodzil caly czas?

gasł tak jakby zabrakło nagle paliwa zaczoł ostro hamowac silnikiem i nagle kołem, jak sie juz zatrzymałem to całkiem zgasł..

wcisnal sprzeglo a kolo dalej sie blokowalo ... jesli na sprzegle zablokowalo kolo to raczej wina czegos innego niz zatarcia silnika ...

nie, jak wcisnołem sprzegło to miałem jakies 40km/h na blacie i wychamowałem juz hamulcem bo koło juz nie hamowało :cry:

Kilvov poszedł spać a ja nie mogłem pisac wiec sie zarejetrowałem :?

Jak zakreci rozrusznikiem t oco sie dzieje ??

Chodzi prawie tak samo jak normalnie bez paliwa, moze troche mnie stuka, wiecie takie smieszne jakby przeskakiwanie jak to w nsr :(

Prosze pomózcie... boje sie ze to cos wielkiego a ja nie mam kasy narazie :buttrock:

Mam dozownik, a niemógł sie spie**olic bo normalnie mi olej schodził, wczoraj akurat kontrolka mi zaczeła mrugac od czasu do czasu.

Jeżeli to jest ten najgorszy przypadek to ile to wyniesie?? bo na allegro jest silnik do NSR z '02r za 1800zł z 7k przebiegu wiec bardziej mi sie opłaca go kupic a ten na czesci...

No to mam pojeżdzone w tym sezonie, chyba ze sprzedam bziuka(skutera) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: