Kilvov Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 chodzi o nsrkę szyny, zquotuję co powiedział (nie ma konta więc, ja zakładam temat):jade se 140 obroty chyba na 10ka on hamuje(silnikiem)mysle wachaa tu mi ku*wa tylne koło stajea ja 140 na blaciepanikapusciłoza 5sznowu stajei dupa w bokjuz mysle lezeale pósciłoi znowudopier gdzies przy 40nacisnołem sprzegło <głupek. <sciana>przednim hamowałembo tylne samo hamowałozatrzymujesiesmierdzu gumą jak chu!Kil|vov: (20:56) a odpalil potem?Szyna: (20:56) nie:buttrock:pchałem do domuajesz włanczam 2troche go rozpedziłempuszczam sprzegłoa z tumika iskry ;(i strzeliło cos w nimi .... wiesz co :(boje siejak wracałem bziukiem to mi sie płakac chciałoKil|vov: (20:58) wspołczuje :|Szyna: (20:58) juz wolałbym zeby mariolka dowiedziała sie ze ją zdradzilem niz zeby mi sie moto rozje**ło :P jak widzicie problem poważny :P czytałem już podobne tematy i zawsze chodziło o tłok, a jeśli tłok to co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 juz wolałbym zeby mariolka dowiedziała sie ze ją zdradzilem niz zeby mi sie moto rozje*ało heheh prawdziwy motocyklista :-D jade se 140 obroty chyba na 10k a on hamuje(silnikiem) mysle wacha a tu mi kur*a tylne koło staje a ja 140 na blacie panika pusciło za 5s znowu staje i dupa w bok juz mysle leze ale pósciło i znowu dopier gdzies przy 40 jak jechal i blokowalo mu kolo to silnik gasl w tym momencie czy chodzil caly czas? dopier gdzies przy 40 nacisnołem sprzegło <głupek. <sciana> przednim hamowałem bo tylne samo hamowało wcisnal sprzeglo a kolo dalej sie blokowalo ... jesli na sprzegle zablokowalo kolo to raczej wina czegos innego niz zatarcia silnika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 8O Koniecznie niech powie prawde Mariolce 8O Jak zakreci rozrusznikiem to co sie dzieje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna_89 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 jak jechal i blokowalo mu kolo to silnik gasl w tym momencie czy chodzil caly czas? gasł tak jakby zabrakło nagle paliwa zaczoł ostro hamowac silnikiem i nagle kołem, jak sie juz zatrzymałem to całkiem zgasł.. wcisnal sprzeglo a kolo dalej sie blokowalo ... jesli na sprzegle zablokowalo kolo to raczej wina czegos innego niz zatarcia silnika ... nie, jak wcisnołem sprzegło to miałem jakies 40km/h na blacie i wychamowałem juz hamulcem bo koło juz nie hamowało :cry: Kilvov poszedł spać a ja nie mogłem pisac wiec sie zarejetrowałem :? Jak zakreci rozrusznikiem t oco sie dzieje ??Chodzi prawie tak samo jak normalnie bez paliwa, moze troche mnie stuka, wiecie takie smieszne jakby przeskakiwanie jak to w nsr :( Prosze pomózcie... boje sie ze to cos wielkiego a ja nie mam kasy narazie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Nie znam sie na mechanice ale wygląda mi to jakby tłok nie mógł sie płynnie poruszać jak silnik blokuje koło, cieżko chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 bez rozbiorki silnika sie nieobedzie... [sciagniecia cylindra] :buttrock: a co za tym idzie ... kasa... masz dozownik czy lejesz mieszanke ?? moze sie dozownik spier*olil i jezdziles na sucho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 to typowy objaw zatarcia silnika...niestety.w najlepszym wypadku same pierścienie (baaardzo żadki wypadek),w średnim komplet tłokowy,w najgorszym cylinder do nikasilu (+komplet tłokowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna_89 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Mam dozownik, a niemógł sie spie**olic bo normalnie mi olej schodził, wczoraj akurat kontrolka mi zaczeła mrugac od czasu do czasu. Jeżeli to jest ten najgorszy przypadek to ile to wyniesie?? bo na allegro jest silnik do NSR z '02r za 1800zł z 7k przebiegu wiec bardziej mi sie opłaca go kupic a ten na czesci... No to mam pojeżdzone w tym sezonie, chyba ze sprzedam bziuka(skutera) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M64963http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M56891http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=c3&mymo...5a1a4a6e1b9770f tylko tyle znalazłem, ale masz juz orientacyjny koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyna_89 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 dzieki kilvov widze ze jak mi bozia pomorze to zmieszcze sie w 500zł a jak nie to 1500zł trzeba szykowac jak ch*j a gdzie jeszcze za wymiane, bo sam tego nie zrobie ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Jak dobrze pojdzie to w 500zl z mechanikiem sie zmiescisz :evil:... Przykre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi