chopin Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Witam! Czy we wrześniu bedzie organizowany MOTO WETERAN BAZAR w Łodzi? Bo byłem w tamtym roku ( 3-4 września), a jeśli będzie teraz to kiedy dokładnie? Jak by ktoś wiedział to dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Tak - w tym roku bedzie organizowany w dniach 2-3 września (piatek-sobota) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 w dniach 2-3 września (piatek-sobota) zgadza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 zgadza sie wybiera sie koleżanka renata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 jak zorganizuje jakieś luzne pieniądze to i owszembo nie lubie jechać, napatrzeć się i nic nawet za stóweczkę nie kupić :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 a na browara w klimacie to nie warto wpaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 a na browara w klimacie to nie warto wpaść? i potem wsiąść na motocykl :?: chyba nie mówicie powaznie 8O :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 i potem wsiąść na motocykl chyba nie mówicie powaznie a to renatka jest czynnym użytkownikiem - nie wiedziałem. Koniecznie musisz wpaść, trzeba się poznać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 a co na to powie ta sliczna panna z Twojego awatarku :?: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 a co na to powie ta sliczna panna z Twojego awatarku Pewnie się ucieszy - to niestety :buttrock: TYLKO moja koleżanka :-D i pewnie bedzie zadowolona, że poznałem nową koleżanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniew_Amo Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 a ja mam takie jeszcze pytanko dotyczace motobazaru bo tez sie wybieram ( ale teraz dojde ;) ) gdze to sie wogole odbywa i od ktorej do ktrorej to trwa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 No ja tez sie zjawie tak ze mysle ze kogos z forum spotkam do zobaczonka . :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 a ja mam takie jeszcze pytanko dotyczace motobazaru bo tez sie wybieram ( ale teraz dojde :) ) gdze to sie wogole odbywa i od ktorej do ktrorej to trwa ???? Stadion "Start" ul.Św.Teresy.Handel zaczyna się około 10 do około 20 gdzie juz 90% jest po "małym drinku" i prawie wszystko schowane do aut i przyczep.Jeżeli chcesz cos fajnego wyrwac to idz w piatek przed poludniem ,a jezeli chcesz cos kupic tanio to w sobote po 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Potwierdzam rady Redasa. Jak trzeba spakowac pół tony gratów do busa to wszystko się wyprzedaje po kosztach :) . ale jak szukasz jakichś konkretnych cześci to najlepiej w piątek przed południem obejść wszystkie stanowiska (bo potemktoś może Cię odkupić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniew_Amo Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 jak tak mowicie to ja juz moze w czwartek sie tam moze rozlorze obozem :) bende pierwszy i nikt mnie nieuprzedzi :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi