marcincbr600 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Podczas jazdy pompa paliwowa przestaje dawać paliwo. Jak zdejmę pokrywkę z pompy i rusze kowadełkiem to zaczyna działac. Podczas pracy nie wiem czy tak powinno robić iskrza sie te styki. Na dystansie 150 km rozbierałem pompe 5 razy. Powiedzcie co z tym zrobić, jak sie za nią zabrać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 wymienić Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A ile taka WYMIANA bedzie mnie kosztować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Do Twojego modeluNr kat. 16710-MAL-601 cena 752.85zl + VATTermin 48 godzin Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zadziałam z nia a jak nie to zamawaiam. Pozdrawiam [ Dopisane: 24-08-2005, 11:26 ]No i zadziałałem, Po przetarciu styków pompa pompuje jak głupia. Powinno być OK. A jak nadal bedzie sie zawieszać to co innego może być? Moze jakaś usterka elektryczna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi