Gość Visuz Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Ja to nawet mam duży problem jak się chcę podrapać w dupę w czasie jazdy... a co dopiero żeby gadać przez telefon. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Kutwa panowie to jest właśnie to!!!! chłopaki sobie myslą że są już najlepszymi kierowcami i odwala im pomysł za pomysłem!!! niech to będzie przestroga dla nas wszystkich a będzie nas wiecej!! pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 [*]u nas w jozefiowa chlopak jezdzil jakims enduro kiedys i odebral telefon i w auto walnal :/ 4 miechy w śpiączce leżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Głupota ludzka nie zna granic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Głupota ludzka nie zna granic..... A dokladnie to Einstein powiedzial; "Dwie rzeczy sa nieskonczone:wszechswiat i glupota ludzka.Ale co do tego pierwszego, to nie jestem pewien" Kurcze nie przypuszczałem że można rozmawiać przez telefon jadąc na motocyklu Mozna, jak sie ma zestaw do telefonu zainstalowany w kasku (sluchawka i mikro)ale malo kto ma bo jest to cholernie drogie.Moj kumpel sobie zainstalowal,zestaw firmy Bear super jakosc rozmowy, kontakt z plecaczkiem,radio......Cena z montazem - 800€ 8O 8O 8O Hmmm, mnie przynajmniej nie stac na cos takiego,a dokladniej - nie potrzebuje czegos takiego.Telefonowac moge na parkingu. No coz , matka natura dziala jak powinna - glupi i slabi zostana "wyselektowani"Tragiczne , ale tak to juz jest. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack-Jawa Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Tyłek na moto: komóra w plecaku a niech se dzwonią : ja jadę :i w tej chwili liczy się tylko to !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Darujcie sobie z tymi świeczkami itp. Co to teraz da? piszesz tak ... a co daje swieczka na grobie ?? jest to poprostu gest i niewazne czy na forum jako kilka znaków czy na grobie jako znicz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooke Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Zycze sobie i nam wszystkim jak najmniejszej ilosci zapalanych swieczek - zarowno przez nas jak i dla nas... A - i jeszcze taka sentencja mi sie przypomniala - lepiej byc 5 minut za pozno, niz 30 lat za wczesnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Kurcze nie przypuszczałem że można rozmawiać przez telefon jadąc na motocykluja czasami eski odbieram ! zwalniam do stówki i odbieram ! raczej odbierałem - nigdy więcej ! [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Kurcze nie przypuszczałem że można rozmawiać przez telefon jadąc na motocykluja czasami eski odbieram ! zwalniam do stówki i odbieram ! raczej odbierałem - nigdy więcej ! [*] ja mam motorole A835 (wymiary mojego domowego :-) oczywiście rekompensowane funkcjami ;) ) i ostatnio na postoju jak chciałem bodajże terminarz sprawdzic w rękawicach to zajęło mi to kilka dobrych chwil... :) gratuluję wyczucia przycisków przez rękawice :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 to chyba masz zbroje zamiast kombi ! ja mam malutką nokie 6100 i na luzie wciskam te przyciski co trza ! (wcześniej przy 3510i tym bardziej) p.s. koniec tego off topic ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Panowie na motocyklu jak to powiedział kiedyś mądry człowiek dwie ręce na kierownicy i dwa koła na ziemi - trochę wyobraźni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Panowie na motocyklu jak to powiedział kiedyś mądry człowiek dwie ręce na kierownicy i dwa koła na ziemi - trochę wyobraźni :D Racja tylko czasami mi "samo" koło do góry idzie raz przednie a raz tylne jak to jest z tą grawitacją???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi