brugi Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Wiadomo w końcu Yamaha, też bym taka chciał mimo ze pojemnośc dużo mniejsza od MZty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 miłej jazdy krzychu-985 ja też niedługo stane sie posiadaczem tego zajefajnego enduro pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Gratuluje :buttrock: , mogles pozbierac 2 razy tyle kasy i kupic jakiegos rx'a ;d o niebo lepszy :P Ale jak na poczatek to ci dt styknie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarlx Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 ja tez juz bym mial dt ale nie mam jak przywiesc jej do wawy :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Gratuluje Smile ' date=' mogles pozbierac 2 razy tyle kasy i kupic jakiegos rx'a ;d o niebo lepszy Very Happy Ale jak na poczatek to ci dt styknie Smile[/quote'] Miałem 4 tys ale wolalem reszte zostawic na prawko. A tak to jak rx to 80 a takie trudno kupic..a chcialem pojemnosc wieksza niz 50. Wogule nawet za 4 tys trudno by mi bylo kupic fajnego rx-a . Na poczatek dt jak zrobie prawko to na nastepny sezon mzoe jakies 125:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Faktycznie motorek piękny ale czy ta pojemność to Ci wystarczy to nie wiem ja mam 125 i już przeżucam sie na Kawasaki KDX 250. Ale gratulacje wyboru enduro i cross to jest to co wszystkich kręci najbardziej!!!! 8) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi