GaCek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Potrzebuje pomocy a dokładniej to mój dobry znajomy. Szuka on schematu instalacje do Harleja Dawidsona Shovel z roku 1981 (wersja policyjna ewentualnie instalacja do wersji cywilnej). Prosiłby o pomoc gdyż robi on ją w ciemno, ponieważ nigdzie nie znalazł schematu istalacji a oryginalna była jakaś kombinowana. Prosiłbym o jakiś link do strony gdzie ona znajduje się ewentualnie na email: [email protected] Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 ja mam schemat tylko do Jamachy i Chądy... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Jamachy i Chądy... to takie tyż jeżdzą :) Gacekspróbuj na innych forachalbo na stronach chopperowatych co buduja motocykle na bazie silników HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 ja mam schemat tylko do Jamachy i Chądy...Wiesz takie instalacje to mi jednak nie są potrzebne, ponieważ Harley ten ma być oryginalny a nie żadna tam kombinacja. Dzięki renata :) . Poszukam jeszcze jakieś forum jedynie dla Harlejowców może oni pomogą bo widza że ze znalezieniem tego schematu to nie tylko ja mam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi