miki_v6 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 WitajcieCzy jest jakas mozliwosc zmodyfikowania licznika km w zegarach od hondy cbr 954 tak jak to sie robi w autach? Mam do kupienia licznik ale ma za duzo km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Z zasady pomagamy motocyklistom a nie oszustom.Jesteś znikąd to tam pytaj.Pa Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gossy Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Piotrek - masz racje, Miki - najlepiej sobie zaprogramuj jakis 1 tys km na minusie, nawiniesz te kilometry i sprzedasz z zerowym przebiegiem, w Polsce nawet to przejdzie.Rece opadaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_v6 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Nie nie, nie o to chodzi, zadnych oszustChodzi o to ze moj motor ma 2500km przebiegu co wskazuje moj LCD ale moj LCD jest uszkodzony i mam do kupienia inny licznik ktory wskazuje wiecej przebiegu, dlatego sie pytam czy i jak zmienic przebieg nowego licznika azeby wskazywal faktyczny moj przebieg :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Chodzi o to ze moj motor ma 2500km przebiegu co wskazuje moj LCD ale moj LCD jest uszkodzony i mam do kupienia inny licznik ktory wskazuje wiecej przebiegu też tak miałem w swoim moto, ale nie cofałem tego z większym przebiegiem tylko zostawiłem stary uszkodzony dla wiarygodności :!: jeżeli twoje moto ma przejechame 2500km to napewno ma książkę serwisową tam przecież są przebiegi :) więc po co cofać??? P.S.a liczniki cofają na pewno w Przeźmierowie koło Poznania (podobno) ale nie byłem więc nie ręczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_v6 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Chce cofnac gdyz nie bede kazdemu ogladjacemu moj motor za kazdym razem tlumaczyl ze licznik jest zmieniony i ze ma faktycznie 2500km. POza tym ladniej wyglada maly przebieg :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi