trajka66 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Jedyne co wiem to jechal chlopak i dziewczyna przywalili w toyote corolle. Jak ich znacie to dowiadujcie sie reszte w szpitalu w Pucku.Ktos z bliskich jest proszony do GDANSKA przy kosciele.PILNE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 :? naprawdę uważam, że trzeba zrobić przyklejony wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 :? naprawdę uważam, że trzeba zrobić przyklejony wątek... http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=31364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 No wiec tak zalezy mi zeby ktos napisal chociaz co z nimi ?? Popytajcie sie znajomych moze cos wiedza ?? Tego tematu nie pisalem ja, pisal go moj kumpel ja mu przez telefon dyktowalem. Bylem praktycznie swiadkiem tego wypadku. Moto wyprzedzalo kilka samochodow, a ten na samym przodzie chcial skrecic w lewo i nie popatrzal w lusterko i BUM w lewe przednie drzwi. Pasazerka moto wyleciala nad samochod i spadla kilka metrow dalej na asfalt. Kierowca zostal na motocyklu ale zaraz wstal i podbiegl do pasazerki. Moto bylo polozone wyciekalo paliwo to przy pomocy kilku osob podnioslem je, zakrecilem kranik. Potem wyciagnalem kluczyki i dalem pasazerce, odpialem torbe z baku i polozylem kolo nich zeby nikt nie buchnął. Jak policja przyjechala to wcisnalem im te rzeczy (kaski i torbe) bo oczywiscie pewnie by to zostawili na ulicy. Bylo kilku lekarzy wczasowiczow - oni poczatkowo sie zajeli poszkodowanymi. Z tego co mowili dziewczyna na pewno ma cos z nogami, bo lezaly nienaturalnie, a chlopak cos z barkiem. Za okolo 40 min przyjechala karetka (jak zyje to poczeka - oto polska) i zabrali ich. Chlopak jak lezal pytal sie co moto to powiedzialem mu ze lagi pogiete, zegary do wymiany i lampa - to tak na pierwszy rzut oka z tego co widzialem. TAK WIĘC SZUKAM KOGOS KTO ICH ZNA I WIE JAKI JEST ICH STAN. MIELI SKORY, CHLOPAK MIAL KOSZULKE ZE ZLOTU Z KOLOBRZEGU, BUTY ZA KOSTKE. WYGLADALI NA MOTOCYKLISTOW NIE JAKIS DRESOW CO PIERWSZY RAZ SIEDZA NA MOTO. NIE WIERZE ZE NIKT Z 3 MIASTA NIE SLYSZAL O TYM WYPADKU I NIKT ICH NIE ZNA. ODEZWIJCIE SIE CIEKAW JESTEM CO Z NIMI. Aha jeszcze w niedziele na obwodnicy trojmiejskiej widzialem w godzinach popoludniowych, kogos na czoperku w kamizelce forumowej, jechal z naprzeciwka nie zdarzylem przeczytac kto to. Tak z ciekawosci moze ktos sie odezwie :buttrock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi