RegaliS Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Cześć właśnie przygotowywuję się do egzaminu i poszukuję jakiejś mapy trasy egzaminacyjnej kategorii A w Katowicach, jeśli ktoś ma to bardzo będe wdzięczny za udostępnienie mi jej. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 a nie wisi w waszym WORDzie przypadkiem?czy nie sprawdzałeś na wszelki wypadek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 A może ma ktoś na Poznań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 na poznań jest w ośrodku egzaminacyjnym. (ale się nie sugeruj bo ja ją robiłem 2 razy i nie była taka jak ustalona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 w Katowicach jest jedna i ponoc latwa trasa. JA coprawda w dabrowie zdaje ale jesli bedzie duzo osob to busem biora do katowic bo w dg jest tylko filia. trasy nie znam dokladnie ale nie musisz sie jej ponoc obawaic jak znasz podastawowe przepisy ruchu drogowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RegaliS Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Byłem i jest trasa wywieszona w WORDzie będe musiał iść tam z mapą i zaznaczyć sobie :) Dzięki i pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 a tak z ciekaosci ak wyglada ta trasa w katowicach moglbys napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi