HubZG Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 wez zwalaj z takimi komentarzami, wyszedles na glupka bo nie zrozumiales o co mi chodzi. Porazka.... AAA i wez do reki slownik bo mnie oczy bola od twoich postow Dobra K****a Głabie http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=31060 !! JAk sie pisze w temacie OLej o zasranym Dozowniku to sie dziwisz ze nie wiem o co chodzi... JAk Ci sie nie podobaja to nie czytaj !! pzdr dla wiesniaków !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 czyta sie topicu od poczatku... mamusia nie nauczyla?? Aha nie bede pozwalal zeby ktos mnie na forum oczernial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Bys napisał "sorry ale nie o to chodziło" było by ok :buttrock: nic bym nie odpisał tylko podał CI strone 8) !! Ja jezdze na Mobilu samochodowym do przekałdni DROGI 47 zł :| w TEsCo ale nie miałem wyjscia :( !! a w dozowniku mam Fuchsa ( czy jak to sie pisze :P) za 30 zł ps. ale mam fajnego posta 8) pzdra tak w ogóle !! pisz do tematu bo ostrzezenie dostaniesz :P :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 a Ja mam pyt. jeszcze jedno, jaki plyn hamulcowy mam kupic do wyczyna( CR-ka) ,hamulce oczywiscie tarczowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 ja zalalem DOT4 (tak pisze na zbiorniczku ze musi taki byc) orelna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 zielorz: DOT 4 castrola widzialem to chyba tez moze byc?? na zbiorniczku jest napisane zeby DOT4 lac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Świetnym Olejem utrzymujący stosunek między jakością a ceną jest Castrol Super TT :!:Co do oleju Orlenu 2T Semisynthetich to polecam go do komarów i jawek bo jest lepszy od mixolu. Ewentualnie możesz oddać go komuś kogo nie lubisz :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 wystarczy ze wywale dozownik i zaslepie ta rurke tasma lub czyms innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 NO jak dot 4 to pewnie mozna lac :evil: Nie wiem czy na tylnich (nie pamietam czy dekielek ogladalem) ale na przednich na tej odkrecanej pokrywce co plyn wlewasz to pisze napewno :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 zielorz : no napisane jest DOT 4 to zaleje CAstrola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 a lejj ;) moje hamulce dzialaja jak brzytwa tylko musze tloczek wyciagnac i wyczyscic bo nie odbija do konca :?: p.s. Macie jakie rady do tej operacji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 zielorz jak to nie odbija hamulec dokonca???; :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 przod nie odbija :? musze to zrobic bo szkdoa tarczy i klockow i moto jest slabsze (minimalnie) bo caly czas jest jak by lekko wcisniety ;) p.s. tam chyba emotek byl pomylony zamiast :?: powinno byc :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 zielorz a no to rob tak zeby bylo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 przod nie odbija musze to zrobic bo szkdoa tarczy i klockow i moto jest slabsze (minimalnie) bo caly czas jest jak by lekko wcisniety Mogłes tez uzywane klocki odwrotnie zalozyc i teraz musze sie dotrzec (mialem taki przypadek u siebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi