Sylwia Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Nie wiem czy jest czym' date=' ale tu możesz looknąć [/quote']oj...co za skromność.... fajna mszynka,ja gustuje w nieco innych ...ale każdy ma to co lubi. Gratuluję !!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Nie wiem czy jest czym' date=' [/quote']jak nie tak tak ! fajny motorek - ładny ! Gratuluje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 co ze zdjęciami ze zlotu niemówcie że juz nikt nie ma żadnyych zdjec :) podzielcie sie z innymi nie bądzcie tacy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 No ja mam tak około 140 (nawet ze 3 nie nadające się do wrzucenia tutaj :) ) - największa część z jest parady, troszkę spod Oszołoma jak również załapała się czerwona "traja" oraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 No ja mam tak około 140No to nie ma na co czekac. Dawaj wszystkie zdjecia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 dokładnie podziel sie z innymi a nie trzymasz tlyko dla siebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Dawaj wszystkie zdjecia !No chyba nie sądzisz że wszystkie wrzucę na http://imageshack.us/ :-D i zapodam linki. Kto chce to na PW proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Ural_zgora prosi Krasnala o zdjecia na PW. Z gory wielkie dzieki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Ural_zgora prosi Krasnala o zdjecia na PW.hehehe :-D :-D :-D sorka ale nie mogłem się powstrzymać :lol: PW to Prywatne Wiadomości :-) ural - Tobie wysyłam na adres z profiluBandzior - jak podasz to też a resztę proszę o uśmiechanie się do w/w dwójki, nie mogę za dużo wysyłać bo mnie w pracy zajadą :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 a mi....a mi..... Ja też chcę zdjęcia pooglądać !!!!!!!!!!!! Proszę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Bandzior - jak podasz to też brzydki jeden: jak mogłem nieupublicznić adresu :D już jest' date='zresztą poszedł także na pw. a resztę proszę o uśmiechanie się do w/w dwójki' date=' nie mogę za dużo wysyłać bo mnie w pracy zajadą [/quote']taaaak, ładnie nam się tu uśmiechać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Nooooo....... Krasnal !!!!!! zdjęcia rewelacyjne !!!!!!! Gratuluję i wielkie dzięki. A ja mam a wy nie hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Gratuluję i wielkie dzięki.Ni mo sprawy - piwerko na następnym zlocie i będzie git :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 A ja mam a wy nie hehe czy jesteś tego pewna? :D Ni mo sprawy - piwerko na następnym zlocie i będzie git będzie miło Cię poznać, pijącego piwko z Sylwią :D;):D Dzięki raz jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Ni mo sprawy - piwerko na następnym zlocie i będzie git masz to załatwione :D piwacho obalimy :D czy jesteś tego pewna? :D jak mi tak wystawiasz język to pewnie już masz te zdjęcia, a ty dlaczego nie chwalisz się swoim,nie bądz taki....pokazuj nam tu swoje zdjęcia :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi