Bandzior Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Tu można poczytaćhttp://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,7903270,wiadomosc.html?ticaid=138bufff, na szczęście o nas nic nie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 ufff, na szczęście o nas nic nie ma co Ty bandzior nie chcesz byc sławny przydała by sie telewizja na zlocie szczególnie na striptizie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 co Ty bandzior nie chcesz byc sławny przydała by sie telewizja na zlocie szczególnie na striptizie:Pnie pisz w ten sposób, bo ludziska pomyślą, że ja się rozbierałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 ufff, na szczęście o nas nic nie ma A powinno......... powinno............niedobry :twisted: [ Dopisane: 14 ]nie pisz w ten sposób, bo ludziska pomyślą, że ja się rozbierałem zapóżno...już tak pomyśleli....Dlaczego ja tak szybko odleciałam :P tyle mnie omięło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 i ci bandzior widziałeś juz te fotki co Ci wysłałem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Starasznie tu cicho się zrobilo uuuuu.......ludziska jesteście !!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 wygląda na to ze zlot winobraniowy 2005 juz na dobre sie zakonczyl :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 wygląda na to ze zlot winobraniowy 2005 juz na dobre sie zakonczyl ja tam o nim nogdy niezapomne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 fajnie by było gdybysmy się umówili na następny rok , cała taka paczka z forum co wy na toooooooooooooo??????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 fajnie by było gdybysmy się umówili na następny rok , cała taka paczka z forum co wy na toooooooooooooo??????????????? jak zmienie maszyne ;) a jak nie to i tak pojade z Wami :D bo ktos musi tam impreze roskrecać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 co tak tu spokojnie..sokół obijasz się zlekka nic nie klkasz na forum :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 co tak tu spokojnie..sokół obijasz się zlekka nic nie klkasz na forum myslisz ze nie mam co robic :) nawt nie wiesz jaki zabiegany jestem ostatnio [ Dopisane: 07-11-2005, 23:26 ]ojjjjjjj widze że juz wszyscy zapomnieli o tym wspaniałym zlocie a ja bede o nim pamietał zawsze w przeciwienstwie do Was i nie wiem dlaczego juz nie wspominacie takiego zlotu :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 mozna tam wpasc na lewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traczuk Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Jadę w sobotę z Krakowa, ktoś chce dołączyć ?? Ja pierdzielę, na datę nie popatrzyłem, - jestem trzy lata do tyłu !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 ja mam 80km więc sobie wyjade o 16:00 :) dozobaczyska :P aa i dresik biore :) -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi