sobekkk Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 ale w przyszlym roku jak zarobie $$$$ w pracy to mam zamiar sobie sprawic yamahe WR 450F albo jakies enduro w podobnym stylu tez mam taki plan ale WR450F do tanich to raczej nienalezy ... jaka Ty robote znalazles :?: :?: :?: chyba ze Ty zarobisz a starzy sie dokladaja :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarus-biker Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 w lutym 18-stka bedzie to kasa przybedzie, sprzedam cos, i chyba pojade do ciotki do usa do nowego yorku do pracy, a jak sie niedajboże nie uda to do ciotki do gorzowa do roboty jako ksiegowy hehe, i przez prawie rok mozna kase uzbierac.... a moze starzy tez sie doloza hehe :], bylo by dobrze. jakbym bardzo chcial to bym rower sprzedal(3-4 tys by bylo wiecej) i bym kupil po 18stce troche, ale raczej nie sprzedaje roweru. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 jakbym bardzo chcial to bym rower sprzedal(3-4 tys by bylo wiecej) 8O 8O to co ty za rower masz 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarus-biker Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 fajny:P hehe,mam taki rowerek do streetu/dirtu/dualu/4X i na nim wlasnie sie zlamalem(jak juz wczesniej napisalem), czasami na extreme pokazuja ludzikow na rowerach ktorzy skacza z dropow, hopek, napieraja trickami ostro na czym sie da, itp...(oczywiscie ja sie do nich nie porownuje bo to glownie pro :evil: i niektore rzeczy co oni odpierdalaja to maasakra), napewno widziales... http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view...ew&image=579564 na tym linku mam fotke swojego bicykla :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Przepraszam że tak wznawiam temat ale czy ktoś orientuje się ile trzeba wyłożyć na SUZUKI GS 500. Za jakieś 5000pln można go nabyć czy lepiej sobie odpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 polecam lekture na allegro ;) jest tam tyle gs-ów że spokojnie coś sobie wybierzesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi