Kegriz Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 muzyczka jest super :) co prawda obrazki do niej mniej :? no w niektorych momentach jest mocne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 SZkoda mi tych ludzi :( Ale muzyka fajna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 SZkoda mi tych ludzi ;) Ale muzyka fajna ;) kolejny tylko o muzyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Muzyczka fakt niezła :-) Ponoć w Portugalii podczas rajdów samochodowych publika ma ubaw odskakując w ostatniej przed pędzącym samochodem a kierowcy celują tam gdzie jest ich ( widzów) najwięcej bo tam jest droga :!: :!: :!: Czy to nie zabawne i chore :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Muzyka to Bal Sagoth, ale nie wiem jaki utwor. Czytać sie nauczą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Muzyczka fakt niezła :-) Ponoć w Portugalii podczas rajdów samochodowych publika ma ubaw odskakując w ostatniej przed pędzącym samochodem a kierowcy celują tam gdzie jest ich ( widzów) najwięcej bo tam jest droga :!: :!: :!: Czy to nie zabawne i chore :roll: Tak bylo ale ladnych kilka lat temu teraz na ms nie ma prawa czegos takiego byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 W każdym razie to i tak i tak są po*** ludzie mam pytanie czy jak jest motyw co koleś rozjeżdza około 4 motocyklistów czy jest szansa że on to specjalnie zrobił?? Bo to trochę choro wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi