PomyK Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ja Moosy widziłem na zawodach Enduro w Ustrzykach Dolnych ztego co pamiętam kupowało się je na mertry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 :!: :!: :!: :!: codzilo mi o pianke wulkanizacyjna do opon sorki za wprowadzenia w blad bo nie mialem pojecia o musach :!: :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Panowie! :idea: sory, że się wtrące, znajomemu po zaaplikowaniu Tirol'a pojawiły się bicia musiał wywarzać koła, tak więc nalężało by wziąć to pod uwagę.Nie regóła, ale... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Panowie! :idea: sory, że się wtrące, znajomemu po zaaplikowaniu Tirol'a pojawiły się bicia musiał wywarzać koła, tak więc nalężało by wziąć to pod uwagę.Nie regóła, ale... . Więc mówię, że do dętek. A pewnie Twój kolega wlał do bezdętkowej opony i bicie murowane. Tirol został stworzony do TIRów, gdzie ryzyko bicia po zaaplikowaniu jest niewielkie, a nie do bezdętkowych opn samochodowych czy motocyklowych. Natomiast do dętek w endurakach - na 100 procent. Więcej na ten temat nie zamierzam się powtarzać bo ile razu można tłuc to samo... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi