Tomasz Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Jeździłem rowerem po mieście i zauważyłem coś czego nie widuję zbyt często... radiowóz na trawniku, pełno ludzi na chodnikach, rozbite auto na środku, no i droga posypana białym proszkiem.....coś mi nie pasowało bo nie było drugiego samochodu, to pomyślałem że może jakiś pieszy ....ale przejście jest 10 m dalej..... objechałem w koło ...no i na lawecie już był zapakowany motocykl..... -czerwone Suzuki TL1000... ...wyglądało na to, że samochód (granatowy, chyba Oel Vectra Combi, ale nie jestem pewien) wyjeźdźał z Andrzejewskiego, a motocyklista wjechał w niego na wysokości drzwi kierowcy.... dość mocno je wgniótł.... motocykl miał rozbity cały przód... ...kierowcę (nie wiem którego...) ale ja pytałem o motocyklistę...odwieziono do szpitala... (tyle dowiedziałem się od gapiów, choć może oni też dokładnie nie wiedzieli...) ...dziś (17.08 ) słyszałem że nikomu z pasażerów samochodu nic się nie stało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Witam! Pozostawie to bez komentarza. Życzenia powrotu do zdrowia dla poszkodowanych. Pozdrawiam i o rozsądek prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 wyjeżdzał z Dworcowej a ci z opla zawracali więc Waldziu nie mógł za szybko jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi