rg166 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 sluchaj, moze i dyrdymaly walne, ale po 4 dniach latania yamaszka zaczyna mi powoli mocy brakowac...po prostu po 400km jazdy na 14 koniach i 80ccm zaczalem chciec czegos mocniejszego....nie wiem czy to normalne, czy nie....?! Też mieliście takie chwile zwątpienia??Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że jest to mój pierwszy motor, a wcześniej nie miałem praktycznie żadnego kontaktu z bzykami....zaczynam serio mysleć o zbieraniu kasy na 150/250ccm....help!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek RR Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 moto to nie tylko jazda po prostej i zeby sie fajnie bawic nie koniecznie trzeba miec 100KM. Jak Ci sie po kilku dniach znudzilo to znak, zebys moze zamienil yamaszke na moze...wedke. A i cos nie tak w Twoim stylu pisania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 wjedz do lasu, tam powinna zaczac sie zabawa ktora starczy ci na jakis okres czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 spoq, kumam:] na razie byla jazda po piachu ktory jak sie stanie noga to jest przynajmniej za kostke i troche po betonie. Nie mam na moto rejestracji na razie, wiec nie moge nigdzie dalej smigac..:)nie wiecie ile czeka sie na rejestracje po zlozeniu papierow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 stary ja jeździłem 3 piękne lata simsonem i miałem chwile że brakowało mocy ale to wystarczy wyskoczyć, zrobić kilka zakrętów przejechać koło paru lasek i jest ok.!! i naucz się ładnie składać na zakrętach... wtedy dopiero dają przyjemność!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 zaczynam serio mysleć o zbieraniu kasy na 150/250ccm.... i co :roll: za następne 400km mędziesz szukał 500 a potem 1000?to radze od razu kupić coś pośredniego i długo uczyć sie jazdy na motorze a nie na symulatorze jazdy jakim jest coś co masz. bez uraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 temat nieaktualny-na szczescie:] chwilowa glupota mnie naszla.Mysle ze temat mozna kompletnie usunac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzaneK Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Przejdzie ci to pojeździ sobie troche w mieście albo w zakrętach to będzie spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi