Mario_90 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Jakiej świecy używacie w swoich motorkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 pewnie najwiecej bedzie glosow na iska :) lecz ja uzywam isolatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 U mnei standard odkąd mam motor miałem NGK. Wiec NGK kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 innej swiecy niz NGK niechce i nie bd kupował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Ja używam Isolatora... A w motorynie mam Bosha :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Bosh. Dopuki dziala nie zmieniam. Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Napoczątku używałem NGK ale się zdupczyła,teraz jeżdzę na Boshu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 iskry alete starsze do rometa nie trzeba ladowac narazie nic leprzego :) jak jezdzi to niech jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 NGK, albo Bosch! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTwice Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ja mam ngk tak jak moto kupilem, dawniej w suzi i hondzie tez mialem ngk i mnie nie zawiodly jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 BOSCH :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 W Hondzie miałem świece od Opla :) Ale jeżdziła i to nawet nie źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 NGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Tylko NGK. Pozdrawiam,CAM3K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ja poki co w hondzie jezdze na NGK bo taka juz miala, ale powoli przymierzam sie do zakupu sportowej swiecy BRISK(25zl sztuka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi