mario-moto Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Tu duzo zalezy od wlasciclea osrodka szkolenia - ja np robilem i kat. B i A - za B zaplacilem 1100, a za kat A- 400 zl wiec... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 U mnie w Imoli A=800, B=1100, a A+B=1500. Ale wracając do tematu jak bym zaczął 31 sierpnia zdążył bym w tym roku??(tzn. przed zimą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 czy zdążysz?? zależy kiedy przyjdzie zima :) ...a tak serio, to zależy jak się dogadasz z instruktorem, najlepiej jego się spytaj... odbiegając trochę od tematu... ma ktoś linka do czegoś takiego (trasa egzaminacyjna), ale w Poznaniu?? http://www.sarbo.waw.pl/sub.php?www=egzamina z góry dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 cenderr, zdecydowałeś się już na Imolę???Bo ja trochę researchu zrobiłem przed wyborem szkółki parę miesięcy temu i nie żałuję (delikatnie mówiąc) że wybrałem inne miejsce - nie żebym chciał komuś robić reklamę, ale IMHO kolega Tomek Kulik rulez... z szacuneczkiem dla Piotra G., oczywiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickczemnik Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Ile mniej wiecej godzin przejezdza sie na placu a ile w miescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Ja już zdecydowałem że Kat. A zrobię spokojnie po zimie. I wtedu na loozie wszędzie zdążę. A co to ośrodka to myślę że IMOLA nie jest taka zła. Z resztą kurs to byle gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 A co to ośrodka to myślę że IMOLA nie jest taka zła. Z resztą kurs to byle gdzie... Nie mówię, że IMOLA jest zła - bo nie znam. Temat szkół jazdy był już zresztą na forum wałkowany i nie ma co do tego wracać, bo kwestia sprowadza się zresztą do indywidualnych priorytetów: albo chcesz papier, i wtedy rzeczywiście nie ma większego znaczenia gdzie ten kurs zrobisz, albo chcesz się przy okazji choć trochę nauczyć jeździć i pewnie nieco zwiększyć prawdopodobieństwo zdania examu - i wtedy wybór ma znaczenie.Tak czy inaczej - byle do wiosny :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi