Wazzabi Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 otoz mam problem, benzyna mi cieknie spod kranika (miedzy kranikiem a bakiem)poszla chyba uszczelka ale takiej to raczej nie dostane,wiecie moze czy mozna dostac jakis taki arkusz do wyciecia sobie wlasnej chociaz takiej na styk zeby dociagnac i nie cieklona razie mam zrobione na styk ze starej detki, ale ona po paru tygodniach zaczyna sie skrecac bo sie chyba rozpuszcza i znow leci... moze i blachy problem, ale takiej jak jest nie dostane, silikony raczej odpadaja bo sie zaraz rozpuszczaja... nie jest okragla zwykla, tylko jest podlozna i zaokraglona na koncach, takich nie maja podkreslam jakies pomysly? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=c3&mymo...f142449d037028d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabi Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 mam Suzuki DR125 model S z 89'kiedys slyszalem ze uszczelki do silnika robi sie z takich arkuszy, dociskasz i odcinasz niepotrzebne kawalki, a ze tam sa bardziej narazone na zuzycie (wysokie cisnienie, temp, olej) to sadze iz sie nada tylko nie wiem jak to sie nazywa i gdzie to mozna nabyc... w dodatku te zestawy naprawsze to sa drogie i ten co pokazales to sie kompletnie nie nadaje, bo jest to modelu RAIDER S a ja mam S, a do modelu S nie maja zestawu naprawczego do kranika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 CześćJa kiedyś zrobiłem z klingierytu lekko zwilżonego silikonem i trzyma. Wcześniej rosiło mi sie pod tą uszczelką i zbierały sie krople benzyny. Fabrycznie producent daje tam taką samą uszczelkę jak w gażnikach między korpusem a pokrywą pływaka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 w dodatku te zestawy naprawsze to sa drogie i ten co pokazales to sie kompletnie nie nadaje, bo jest to modelu RAIDER S a ja mam S,a do modelu S nie maja zestawu naprawczego do kranika... Oj mają:http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=c3&mymo...f142449d037028dNie sugeruj się wyszukiwarką: lubi szwankować: np. u mnie w GPZ 550 nie chciało pokazywać całęgo działu silnikowego - mimo iż w katalugu jak byk stoi że do tego silnika mają prawie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabi Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 no juz mowilem ze te nie pasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi