olek89 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Ja zamawiałem na www.agmot.strefa.pl w cenie 190zł. Jedyna oferta poniżej 200zł :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ja mialem ze sklepu motoryzacyjnego w Poznaniu Jutro napisze jak rozpoznac czy dany gaznik jest od S70 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Czy masz jeszcze swojego simka? W jakim sklepie kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 S70 miały chyba gaźniki 16N3-5 w orygianle, z tego co ja wiem, a dysza była 72. Ja mam u siebie takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ja kupijąc swego simsona s83e z 95r miałem gaźnik bing w oryginale.Jak dla mnie to i tak nie jest to diabelska moc ale fajnie można sie uczyć śmigać na kole :twisted: Jeśli nie daje zbyt wiele gazu(rzadko to sie zdaza:P)to można naprawde wiele km przejechać przy małej ilości paliwka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 A ile dałeś za swojego simka? Czy to nie był ten sim co był na sprzedaż w Wolsztynie?? Już mam ten gaźnik. Czuć, że silnik pracuje o wiele kulturalniej, osiągi także sie polepszyły:) spalania jeszcze nie sprawdzałem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Tak to jest ten sim a ty skąd to wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Ten model to akurat rzadkość więc myślałem że to Ty go kupiłeś :P też chciałem kupić tego sima, ale jakoś sie rozmyśliłem :) jesteś z niego zadowolony? Czy sprzedawca puścił go poniżej 2500zł ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Jest to bardzo fajna maszynka tylko czasem na prostej mam chęć wbicia piątego biegu bo do maksymalnej prędkości dość szybko sie buja.Przednie koło ma uzbrojone w tarczówke i można robić ,,stoppie"(chyba tak to sie pisze)Nie rozpisując sie ogulnie jestem zabowoliny z sprzęta ale już za miesiąc mam w planie Yamahe Dt 80/50 lub Aprille Rx bo jednak już mi nie wystarcza mocy w terenie :) Co to ceny to na allegro stał po 3000zł ale odjechałem nim za 2500zł. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 To widzę że jak kady zaczynasz cierpieć na syndrom braku mocy (coraz większa maszyna i coraz większe wymagania:) ). Ja jakiś czas po zniknięciu tego ogłoszenia kupiłem simsona s53. Najlepiej daj numer gg to pogadamy na priv :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 No ja mam ten gazniczek i naprawde mi sie on podoba. Simek dostal wysokich obrotow i ladnie na nie wchodzi. Pracuje ladnie dzyn dzyn dzyn. Latwo odpala. I jest gites :) Jest to bardzo fajna maszynka tylko czasem na prostej mam chęć wbicia piątego biegu bo do maksymalnej prędkości dość szybko sie buja.Przednie koło ma uzbrojone w tarczówke i można robić ' date=',stoppie"(chyba tak to sie pisze)Nie rozpisując sie ogulnie jestem zabowoliny z sprzęta ale już za miesiąc mam w planie Yamahe Dt 80/50 lub Aprille Rx bo jednak już mi nie wystarcza mocy w terenie Co to ceny to na allegro stał po 3000zł ale odjechałem nim za 2500zł. [/quote'] Jaki jest v-max?? 100 km ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 oj nie, lece 80km/h ale to wkońcu seria.Gdyby poddać go małemu tuningowi to myśle, ze 100 dawał by rady :twisted: Nie tuninguje bo sprzedaje :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 oj nie' date=' lece 80km/h ale to wkońcu seria.Gdyby poddać go małemu tuningowi to myśle, ze 100 dawał by rady Nie tuninguje bo sprzedaje [/quote'] 80 pojemnosci i tylko 80 km?? To ja na swoim 80 bez problemu wyciagam. a poj sprawdzales?? Bo ja mam na ramie tez s 83 a silnik 50 cm :P A jak ten Twoj sim wyglada tak jak ten moj?? : http://www.bikepics.com/members/rzemyk90/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargullo Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Ja mam BINGA w swoim simaku S51 Electronic..CHodzi elegancko kupilem nowke i dalem az 240 zl....;/;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Ja mam BINGA w swoim simaku S51 Electronic..CHodzi elegancko kupilem nowke i dalem az 240 zl....;/;/ Terz tyle dalem :mrgreen: Oplacalo sie kupowac. Ladnie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi