dudek146 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 witam!szukałem juz wszędzie na internecie, kilka nawet ściągnąłem ale okazały się to serwisówki do cb 500 for (czterocylindrowej z lat siedemdziesiątych).były też strony gdzie trzeba było za to płacić ale tam także nie było tego modelu. Proszę o jakiekolwiek info o tym gdzie i jak można ją zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 na emule szukałeś ?Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek146 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 szukałem donkeyem ( to chyba ta sama sieć) i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21adam Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 daj meila na pw to coś ci podeśle oczywiście w obcym języku ale zawsze coś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek146 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 hmm...czy to możliwe ze nikt w Polsce nie ma tej książki w jakiejkolwiek postaci (elektronicznej lub książkowej).dzwoniłem do ludzi z różnych ogłoszeń i tego modelu nikt nie ma.a tymczasem na zagranicznych aukcjach i w księgarniach internetowych jest.kupiłbym tam, ale bariera językowa....ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi