ReSpEcT Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 :( SIMSON S51 COMFORT vs SIMSON SR 50 SKUTER :D CO LEPSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 witam skuter jest podobno bardziej wytrzymały jesli chodzi o silnik - tak slyszałem no i moj wlasnie skuter jest super - chodzi jak zegarek, bylem nim w gorach i 100% awaria free. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 ja nie lubie skuterów wiec lepszy ten pierwszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Lepszy jest raczej Simson S51 enduro niz comfort, ale mimo wszystko S51 guruje nad SR50 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikas Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Popieram ten pierwszy jest lepszy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 skuter jest podobno bardziej wytrzymały jesli chodzi o silnik - tak slyszałem no i moj wlasnie skuter jest super - chodzi jak zegarek, bylem nim w gorach i 100% awaria free.brednie z tym silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon.c Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 skuter to potęga. Wypieprzsz środek z wydechu z skutera. Chodzi metalicznym głosem ale żaden s51 cię nie wydyma. Skuter to wygoda ktrej nie doświadczysz nz s51! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 skuter to potęga. Wypieprzsz środek z wydechu z skutera. Chodzi metalicznym głosem ale żaden s51 cię nie wydyma. Skuter to wygoda ktrej nie doświadczysz nz s51!dupa jasiu pierdzi stasiu! potego to Ducati Monster! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Zgadnijcie, co ja powiem! :?: Że skutery są najlepszym i najprostszym sprzętem dla głupich blondynek!!!! :lol: To moje zdanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 witam skuter jest podobno bardziej wytrzymały jesli chodzi o silnik - tak slyszałem no i moj wlasnie skuter jest super - chodzi jak zegarek, bylem nim w gorach i 100% awaria free. pozdrTy to jestes chyba poj.....ny czy ty wogole wiesz czym sie rozni silnik skutera a silnik S51 ???????? Dokladnie niczym jest identyczny to ciekawy jestem skad wzielo ci sie ze jest wytrzymalszy moze jak jest schowany i go prawie nie widac to przynajmniej nie musi sie wstydzic ze ma takiego glu...ego wlasciciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 silnik od skutera zużywa sie szybciej niż s51jak coś to moge to udowodnić joker dlaczego cenzurujesz glu...ego :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 Hmm . . . dla mnie lepszy jest skuter - co prawda silnik pracuje w gorszych warunkach(słabsze chłodzenie), ale ma udogodnienia typu zaczep na zakupy i lepiej się nim manewruje(łatwiej jest nim jeździć niż np. s51). Do tego dochodzi większy pojemnik(na coś tam), lecz jest to okupione mniejszym zbironikiem paliwa :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 17 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2003 W S51 łatwiej biegi zmeniać :D Przynajmniej dla mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 17 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2003 W S51 łatwiej biegi zmeniać :D Przynajmniej dla mnie :)Hmm . . . ja niezauważyłem, aby biegi się trudniej zmieniało w skuterze . . . pczywiście inaczej to wygląda (dźwignia porusza się do przodu i do tyłu . . . .) ale w sumie biegi zmienia się tak samo . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdl4ty Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 Sr 50 to klasyk nie jeden z tych obecnych tandetnych skuterkow ktorymi jezdza dzieci i....blondynki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi