R.Y.B.A Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Wczoraj qpa dal mi sie przejechac swoja Dt, jak wrocilem to jej paliwo z rurek od nadmiaru cieklo a podczas jazdy miala objawy zalewania :/ Co moze jej byc ? moze plywak sie zawiesil ? Odpowiadac szybko bo mi na gg placze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 W gaźniku jest za dużo paliwa...wyregulujcie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Raczej od jednej jazdy sie nie rozrlegulowal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Albo pływak się zawiesił,lub przestawcie iglice i będzie ok :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zobacz czy zawor iglicowy sie nie blokuje. Mozesz go dotrzec specjalna pastą jezeli pojawil sie nalot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Ja pierdziele, chyba zwariuję od tych ciągłych pytań o DT. Ludzie to jest dział enduro a nie dział wciąż psujących się DT!! Albo się ograniczycie albo zaczne wywalać tematy i autorów. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjan Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 "Dominik" tez fakt :> Od takich pytan jest dzial "Mechanika" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 No sary za nie tn dzial, a dt juz dziala ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi