cabaniero Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Mam Trapka do sprzedania 98 r. w bardzo dobrym stanie..za 12500 tys. http://www.bikepics.com/pictures/329431/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Mógłbyś mi przesłać na priva trochę więcej danych o moto? Bylibyśmy zainteresowani. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Wyslalem Ci wiadomosc na priv, ale nie jestem pewien czy ja otrzymales.. bo nie mam jej w folderze 'wyslane'.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Doszła, jak się zdecyduje jechać do Ciebie, to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Suzuki Freewind ma mozliwość regulacji wysokości poprzez zmiany ustawienia w tylnym zawieszeniu.Tylko to taki sprzęt ani enduro ani naked... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Dzięki za podpowiedź, a może jakieś bliższe opinie na jego temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Moj kumpel mial wlasnie Freewenda.... i zamienil na Transalpa :) ...i chwali sobie.... mial problemy glownie z wyciekami oleju spod glowicy... no i singiel to singiel...troche trzesie... silnik ten sam co w DR 650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 20 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Dzięki za wszelkie informacje. W końcu kupiliśmy Transalpa z 1996r. Jechałem nim wczoraj z Wrocławia, ogólnie ok., zadbany, nie katowany, bardzo przyjemny w prowadzeniu. W porównaniu do mojej Tenerki 660 fajniejszy silnik, ale reszta bardziej odpowiada mi w Tenerze (przede wszystkim wysokość siedzenia). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 W końcu kupiliśmy Transalpa z 1996rGratuluję :P Nie się sprawuje jak najlepiej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 tylko transalp.mozesz sobie siedzenie obnizyc u tapicera albo jak ja kupic obnizana corbine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 BMW F650GS jest niskie' date=' do tego można je dodatkowo obniżyć. Moja dziewczyna ma 159cm wzrostu i na nieobniżonym F650 śmigała bez najmniejszych problemów.[/quote'] 650gs to bardzo dobra propozycja , i bardzo często używany do turystyki [ Dopisane: 10-11-2005, 19:26 ]mozesz sobie siedzenie obnizyc u tapicera albo jak ja kupic obnizana corbine. już raz próbowałem u tapicera to się chłopina nagadał i nic nie zrobił :-D Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 mozna buty na wyzszym obcasie kupic - powaznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 mozna buty na wyzszym obcasie kupic - powaznie. najlepiej szpilki :-D Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Mój ojciec na Dominatora wdrapał sie za trzecim podejściem śmiesznie to wyglądało, jednak stary motocyklista z niego jak tylko złapał pion dobrze sobie poradził z jazdą.Mali mają ciężko z dosiadaniem wysokich motocyki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 dla malego nalepsze bedzie GS 500 - wiele kobiet na tym jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi