alekoles Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Witam ostatnio wysiadła mi elektryka ... przednie światło świeci bardzo słabo a migacze i tylnie wcale ... czy to jest wina akumulatora bo w ogóle nie ładuje czy jakiś masujący sie kabel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 czy to jest wina akumulatora bo w ogóle nie ładuje od kiedy akumlator sie sam laduje bura.u :?: proponuje isc do pierwszego sklepu motoryzacyjnego i zapytac sie co jest odpowiedzialne za wytwarzanie energii a zarazem ladowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekoles Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 zapytałem cwaniaku cewka ! nic mi nie pomogłes a musiałeś dorzucić swoje 3 grosze psssss :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 A jak to masz skonstruowane? Światła są zasilane z akumulatora? Jesli tak to coś jest nie tak z cewką ładującą AQ. Jesli światła są zasilane zmiennym z cewki to... coś jest z nią nie tak ;) Sprawdź obwody czy są Ok, czy się jakieś styki nie obluzowały. Jeśli światła są zasilane z AQ to podłącz jakiś inny pewny i zobacz czy działa. Dostyć łatwo będzie wykryć przyczyne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LesniK Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam!Jakis schemat MTX-a jest tu : http://groups.msn.com/1001schakelbrommers/...to&PhotoID=2839 (wygooglowanie linka zajmuje mniej czasu niz zalozenie tematu na forum) BTW buraki i cwaniaki wrzucajcie sobie na PW . --LesniK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam ostatnio wysiadła mi elektryka ... przednie światło świeci bardzo słabo a migacze i tylnie wcale ... czy to jest wina akumulatora bo w ogóle nie ładuje czy jakiś masujący sie kabel ? Gdzie w powyrzszym poscie jest mowa o cewce moze ktorys z nas zle widzi to proponuje udac sie do okulisty ktory zalatwi caly problem ;) sprawe zapytałem cwaniaku cewka ! nic mi nie pomogłes a musiałeś dorzucić swoje 3 grosze psssss cwaniaku :?: coś krucho z twoją poprawą cewka jakbyś nie wiedzial przetwarza prad z 12v na 12000v i jest wprawdzie po to zebys mial iskre na świecy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Dobrze by było jakbyscie zaczeli pisać po polsku a nie kilka linijek bez kropki czy dużej litery. Poza tym chyba kontynuujecie jakąś dyskusję z PW co też wnosi bardzo wiele do dorobku tego forum :? A ty Darek co? Siłą woli ładujesz AQ? Cewka o której ty mówisz to jest transformator napięcia. Do ładowania akumulatora też jest potrzebna cewka + prostownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi