PomyK Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 My się nie kłucimy tylko wyjaśniliśmy sprawedokładnie ;) Z set MX największy dół ma RM.SX jest najcięższy z crossów waży 93 kg,a japończyki po 87kg.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 tak od najlepszego do najgorszego YZ / SX rok 2000<++++ ----> CR -----> KX / RM moim zadaniem !! Mozesz powiedziec czemu?? Akurat SX jest rzadko spotykany na zawodach. Ja mysle ze bedziemy zgodni tylko co do tego ze YZ bedzie pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Z set MX największy dół ma RMLOLJeździłem Rm i wcale nie ma dobrego dołu. SX pod tym wzgledem jest o wiele lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Oo wrócił ;) Witam :P Wreszcie będa jakieś posty wnoszące do tematu bardzo dużo :D ;) Heh jednak się pomyliłem :lol: ,ale za to SX jest cięższy od japończyków o 5kg...ale to nie ma nic do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 nie zgodze si e ze cr nie idzie na kolo z 1 biegu idzie i to calkiem dziko tak jak z 2 i z 3 biegu i to z gazu a ja ci powiem kolego ze yz i cr to dobre motory jezeli wybierzesz ktorys z nich napewno bedziesz zadowolony a gwarantuje ci ze nie bedzie to twoj ostatni motor tak wiec nie marnuj czasu tylko szukaj sprzetu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 A mam takie pytanie !! Duzo sie mówi o CR YZ KX RM SX aaa wie ktos moze cos o TM o Husqvarnie ??!! Czy sa wadliwe ?? jak z czesciami ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 znajomy mowil ze tm to kiszka moze jak jest swierzy to ok ale jak sie zaczne psuc to juz jest koniec a huske sam ujezdza (tc 450) i powiem tylko tyle ze jest kosmiczna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ja miałem okazje śmigać RMką 125 i miała dołek jakiś , napewno leprzy niż CRka która tam nie ma praktycznie nic, RMka mi się wydaje taka jakaś bardziej łatwa do opanowania przez charakterystyke, CRka też jest fajna i konstrukcyjnie pewnie leprza ale ma samą góre(zresztom tam CRka pokazuje pazury). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 ja mam CR-ke 95r. i narazie nie mam z nia problemow, faktycznie jak to seta ma slaby dol ale za to przy wysokich obrotach potrafi zaskoczyc;] Z motorami jest tak ze jak trafisz na dobry sprzet to bedziesz smigac a jak na wadliwa sztuke to... Tak to juz jest z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi