Gość Anonymous Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 witam !!co mozna zrobic jeszcze zeby lepiej jezdził oprocz ciezakow w silniku , wydechu i sportowych gum i amortyzatorów bo brak mi pomysłów juz:) mam peugeota speedfighta.jak bede mial fotki to podesle bo teraz skaner mi sie zepsuł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUFI Opublikowano 20 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 Co można zrobić? Oj jeszcze wiele jest możliwości... Można starym indiańskim sposobem slanować głowicę, polerować kanały, odciążyć wał korboowy itd. Natomiast najlepszym rozwiązaniem jeśli chodzi o silnik jest zakup gotowego zestawu np. Polini o pojemności 80cm. Wiadomo, że tuning wiąże się też z maksymalnym odciążeniem motoru:) To jeśli chodzi o techniczne sprawy a wizualizacja? Tutaj możliwości ograniczone są jedynie fantazją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2003 hehe ja wiem ze kit mozna wstawic ale to juz nie bedzie 50 tylko 80 :) wizualizacje staram sie robic ja tylko potrafie :D myslałem o polerowaniu kanałów... i jeszce pomysle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 dzisiaj wpadłem do kuzyna spodkałem u niego kolesia(jagi) który miał zdjęcia jakiegoś motorka jego kumpla. patrze na ten motorek i widze motor GUFIEGO . okazało sie że Gufi chodzi z Jagim do klasy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 To teraz ja też mam swój temat o tuningu http:// http://forum.swiat-motocykli.pl/viewtopic....p?p=30024#30024 Seba to sie naprodukował i rzeczywiscie ma cos do powiedzenia o dwusuwach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUFI Opublikowano 29 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Hehe jaki ten świat mały!! :( Jak dobrze dedukuje losiu- jesteś kuzynem, kolegi "jegiego" (mnie bardziej znanego jako dżagoda czy po prostu jagoda:) ) Zgadza się- to co widziałeś, to moje moto:) Dałem fotki "jagiem-u", żeby je pokazał koledze (Twojemu kuzynowi?) bo ponoć ten chce kupić jakiegoś sprzęta;) A mój street jest akurat na sprzedaż;) A co Ty o nim myślisz? btw. może niedługo się tam u Was pojawię z tym moto. Jak narazie to jest ono do obejrzenia na wystawie Apanonaru (politechnika Wrocławska)- dżagoda miał się wybrać razem z Wami:)Ps. a jak tam grypka kuzyna? już wyzdrowiał? :)Pozdrowienia dla zagrypionych;) i reszty towarzystwa :DPs2- kucze powiązania jak w serialu brazylijskim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 NIe Jagiego znam juz z 8 lat i dużo mi mówił o twoim motorku aha wiesz ty mi sprzedałesowiewkę od simsonka heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 kuzyn zdrowy twój motor spoko , bramy naszej wiochhy szeroko otwarte wpadaj jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Macie jakies fajne pomysly na tuning optyczny??? brewki mam, blache ryflowana bede mial i diody mam:) wiec piszcie o innych pomyslach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUFI Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 HEjka!Dawid_15- nie napisałeś na tuning czego mają być to pomysły:)Nie zabardzo orientuje się do czego mogą Ci się przydać brewki. Na okrągłej lampie wygląda to conajmniej żałośnie. Piszesz, że to ma być tuning skutera. Jeśli masz simsa skuterka to moim zdaniem najlepiej wykonany obejrzysz tutaj: http://www.langtuning.de/bilder/Fahrzeuge/...r%20Naether.jpgJeśli jakąś japonię to też masz spore możliwości:) Napisz dokładniej co masz i ile kaski możesz na to wydać.Ps. wprawdzie niewiele widać, ale mnie normalnie na kolana powaliło-http://republika.pl/simson_sr50/sr50/sr50simson166.jpgto simson skuter. Coś mi tu streetem cufnie :))Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2003 To znaczy mnie raczej chodziło o tuning wizualny właśnie. A kolega Gościu pisał o mechanicznym tuningu Rometów. A co myślicie o takiej przeróbce: http://wojtas85.w.interia.pl/yamajkaa.html ?? A już chciałem wysłać Ci zdjęcie tej Yamahy, bo mam je z wystawy Apanonaru, jest też w riders.pl Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi