grucha87 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 W łodygowicech między biel;skiem a żywcem woj.śląskie ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 SIEMA WSZYSTKIM , SZUKAM JAKIEGOŚ FAJNEGO TORU wW OKOLICACH Myslenic , Mszany Dolnej ( MAŁOPOLSKA ) nie mam prawka ... jeżdże głuwnie w parę osób .. nie lubię jeździć po asfalcie bo pały sie czają wszędzie - zna ktos jakis fajny tor ?? słyszałem że jest coś w rabce ale to techniczny .. ;| PZDR !!!!!!!!w mojej miejscowosci jordanow tor tzw. przykiec polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz1993 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Czesc. nie wiem czy sie nie doczytałem ale wiecie gdzie moze byc jakis tor w woj lubelskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Lublin,Zamość (prowizoryczny), Rzeszow (nie wiem czy sie lapie w Lubelskie.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciops Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Zapraszam na tor na byłej żwirowni w Kronowie kolo Barczewa ( kierunek Jeziorany) a tak ogólnie to woj. Warmińsko-Mazurskie, okolice Olsztyna. Narazie w fazie budowy ale juz można śmigać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morf Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Witam Już niedługo powstanie tor motocrossowy w Dobrej koło Limanowej. W chwili obecnej jesteśmy na etapie załatwiania formalności prawnych, jak wszysto pójdzie dobrze to myślę żę w wakacje już będzie można pojeździć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 woj. dolnośląskie pow. złotoryjski gmina Świerzawa tor w miejscowości Nowy Kościół - Krzeniów, Sędziszowa miejscowość Wojcieszów 2 tory NK profesjonalny a pozostałe 3 prywatne robione własnymi siłami przez napaleńców ale całkiem całkiem i można polatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi