Kaze Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Tam jest potrzebne jakieś zezwolenie żeby wejść? Czy można śmiało wlatywać na kozaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 My byliśmy w niedzielę i nikt nie pilnował tego toru, wprawdzie sporo ludzi akurat sobie wypoczywało nad jeziorem ale nikt się nie burzył, jak jeździliśmy to tylko widownia się na zakrętach ustawiała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banitka Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Poznań - Koziegłowy dla amatorów, ja tam jeszcze nie daję rady podjeżdżać :) - dla profesjonalistów - w okolicach Poznania polecam Oborniki i słyszałam że można jeszcze posmigac gdzies w Murowanej Goślinie ale nie wiem dokladnie gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQark Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 na podlasie ;] Białystok os. Starosielce... bardzo przyjemny ale także trudny tor ;] Co jakiś czas poprawiany/przebudowywany ;] Serdecznie Polecam sQark ;] www.mkm-club.pl - fotki z toru ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Bardzo dobry tor - Wschowa , woj. lubuskie. Ludzie z całego kraju zjeżdżają się do nas, żeby pośmigać. Niedaleko, jak już wspomniał modest, znajduje się świetny tor w Głogowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuRi Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Lublin, tor crossowy na poligonie wojskowym, na najwiekszy podjazd nigdy nie udalo mi sie wjechac Mi się udało :icon_mrgreen: Domyslam się że chodzi Ci o podjazd pod tzw. "strzelnice". A raz nawet udało mi się z niej stoczyć :icon_mrgreen: Nawet jakieś zdjęcia miałem :lalag: http://bikepics.com/pictures/651000/http://bikepics.com/pictures/651003/http://bikepics.com/pictures/651007/ Pozdrawiam Łukasz :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturcr80 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 tor w swiebodzinie woj.lubuskie bardzo dobry tor :biggrin: Książ śląski , mirocin dolny wszystko nie wiecej niz 40 km od zielonej góry :icon_twisted: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz. Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 jest jakis tor w okolicach biłgoraja,zamoscia lub lublina????albo cokolwiek w woj.lubelskim?? :icon_twisted: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 jest jakis tor w okolicach biłgoraja,zamoscia lub lublina????Motycz,Alabertów koło Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Powiedzcie mi gdzie znajduje sie jakiś tor najbliżej Chrzanowa(woj małopolskie)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaDo Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 A okolice śląska ? Macie coś , a moze jakis link do spisu torów ? wszelkie informacje mile widziane.. Jest tor w Sławkowie, przy trasie E40 na Kraków. Osobiście tam nie byłem- znajomi jeźdźą tak czasami, ja go tylko widziałem z samochodu jadąc do krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Toruń, lotnisko wrzosy (przy torze rally crossowym) śmigają tam czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.maciej Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 http://www.vitakuklik.cz/data/indoor-endur...ova-2006-01.jpg ten tor całkiem przyjemnie wygląda ! :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palmer74 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 w Warszawce jest jeszcze coś na miarę toru ;) w Choszczówce w starej piaskarni jest tam parę chopek niestety nie ma band ale za to jest duuużo piachu. Z tego co wiem to ponoć kupił to koleś który chce tam robić tor ale jak na razie nic się nie zmieniło, ale i tak jest to dobra alternatywa dla ludzi z okolić Pragi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 niedaleko mnie jest super torek nie przofesionalny ale naprawdę dający wiele frajdy wiem co mówie bo jeździłem gdy miałem jeszcze dt 80... :) Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi