lobo Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Odpowiedzmy obie na podstawowe pytanie - Ilu ludzi ginie na ścigantach, a ilu na np. chopperach? coś widzę, że kolega chce na siłę niektórych nawracać :roll: proponuję zmienić forum na:http://users.nethit.pl/forum/forum/wychwalajmyboga pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 wśród moich znajomych pół na pół, więc chyba nie w typie motocykla przyczyna a w mentalności i umiejętnościach kierującego... Popieram poprzednika, nie lubię generalizowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzaneK Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ja już czasami mam dosyc tych zje.... ludzi!!! Normalnie sobie jade moto po drodze stawiam motorek na parkingu a gościu z okna wydziera sie ,żebym gdzie indziej sie uczył jeździć :lol: , nie wiem o co kolesiowi chodziło. Wogle dużo mam takich sytuacji i czasami mnie krew zalewa :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi