>DANIEL< Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 a z tym licznikiem i kierunkowskazem dużo roboty czy nie i czy to łatwe :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Jezeli sam nie bedziesz umial tego zrobic, zawsze pozostaje mozliwosc dac to komus do zrobienia za drobna oplata 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 za ile można sprowadzić z niemiec używaną yamahe w bdb staniez małym przebiegiem zlalazłem gościa 20 km za krakowem w proszowicach sprowadza z niemiec ale troszke ma drogo a mi zależy żeby nie psuła się tak szybko żeby nie wymieniać odrazu jakiś części na tym mi najbardziej zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 kup odemnie za 3500 idealna Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 a z tym licznikiem i kierunkowskazem dużo roboty czy nie i czy to łatwe A ja myslalem ze kazdy idiota potrafi zamontowac kierunkowskaz :roll: kup odemnie za 3500 idealnaPisales mu to juz kilka razyza ile można sprowadzić z niemiec używaną yamahe w bdb staniez małym przebiegiem zlalazłem gościa 20 km za krakowem w proszowicach sprowadza z niemiec ale troszke ma drogo a mi zależy żeby nie psuła się tak szybko żeby nie wymieniać odrazu jakiś części na tym mi najbardziej zależyLepiej wez mechanika zeby sprawdzil stan, bo nie wystarczy zeby sie lakier ladnie swiecil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 z tymi z proszowic da sie dogadac...zazwyczaj spuszczaja tak 2-3 stówki,ale da sie i więcej ;) więc wcale bym ich nie przekreslał,bo ostatnio mnieli zaje... fajną :( yamahe dt80 lc2,typowy cross z nowiótkim całym zawieszeniem i ogółem mega tam nowych częsci bylo za 4500...a sprzedali za 4000 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 qpa a masz zdjęcia i czy zarejestrowana na 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 yamahe dt80 lc2' date='typowy cross [/quote']Poszukaj najpierw informacji o tym co to jest cross, bo z Dt'tki taki cross jak z Hondy CR125 skuter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ale mi chodziło ze bez swiateł,prędkościomierza i innych tego typu bzdetów....owszem,moja pomyłka>>>>enduro przerobione na crossa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 wydaje mi się że yamaha dt 80 była crossem i dopiero została przerobiona na enduro tak słyszałem [ Dopisane: 16-08-2005, 14:27 ]mam jeszcze pytanko ile waży yamaha dt80 bo nigdzie nie widziałem jej danych technicznych i ile ma koni mechanicznychsłyszałem że około pietnastu ale niewiem czy to prawda [ Dopisane: 16-08-2005, 14:35 ]zapomniałem się zapytać od którego rocznika yamahy dt80 niema obrotomierz bo mi zależy na obrotomierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 kupuj dt :) :) :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 no i chyba kupie dt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 w życiu nie kupuj simka za te kase, bo jak bedziesz chcial go sprzedac to stracisz ze 2000zeta, raczej sie nie pyli, a jak masz tyle sianka, to lepiej kup sobie 80-tke, DT, MBX, NSR, RS, nie wiem co tam jeszcze, o może Rg, naprawde warto, bo dostaniesz cos tańszego i bez porównania fajniejszego 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi