tomason2 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Mi Hayabusa sie podobała, podoba i bedzie podobała. 195KM 8O to juz jest szatańska moc. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Mi bardziej podobasię ten pierwszy model - fajny, opływowy, ponadczasowy kształt. Do tej pory się nie zestarzała. Z kolei nowy model nawiązuje bardziej do nowych GSX-Rów, ma ostre linie, nowy reflektor i airbox jak w GSXR. Narazie nie podoba mi się za bardzo, ale c innego na zdjęciach a w naturze. Jak się pojawi w polsce to trzeba będzie dokładnie obadać i dopiero wtedy stwierdzić jak jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Z kolei nowy model nawiązuje bardziej do nowych GSX-Rów, ma ostre linie, nowy reflektor i airbox jak w GSXRPrzecież Hayabusa to GSXR Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 heh wiem ze 200km to spora moc ale luknijcie na ten filmik o tej haji 400bhp 8O 8O http://rapidshare.de/files/3837561/Ghost_R...bo__1_.wmv.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 200KM seryjnie. Hayabusa Turbo Ghostraidera ma 499KM i rozpedza sie w 9,1 sekundy do 300km/h Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 zaje*iście wygląda :twisted: tak jak obecna ma wygląd przymulonej, to ta nowa wręcz przeciwnie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 ogulnie to mi sie haya nigdy nie podobala :? ale ta nowa to jest cos i te 195km miodzio to jest moje zdanie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLL@B Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Suzuki Hayabusa zawsze mnie fascynował mocą - bałbym się na nim zasiąść 8O ale jednak ten zadupnik mi się w nich nigdy nie podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 ale jednak ten zadupnik mi się w nich nigdy nie podobał. Mi także ale czy nieda sie go w jakis sposob wyzucić ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zawsze mozna go sobie najnormalaniej zdjąć. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 aaa tam gadacie bo nie macie :lol: mi sie baaardzo podoba nowa wersja duzo bardziej od starszej 8) pytanie gdzie tylko w naszym pieknym kraju tym jezdzic...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 a co myslicie o patencie migawki w lusterku? troche jakby z Mercedesa, moze nadaje linie, ale troche prostackich migaczy na bokach nie zaszkodziloby. Wg mnie Haya kontynuuje kult ZZ-R 1100, bo wg. mnie obecny zygzak,teraz 1200, bardziej kierowany jest dla dziadkow...juz nie ma tej agresji w wygladzie i zachowaniu. Co prestiż to prestiż,nara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 mercedes byl prekursorem migaczy w lusterkach a dzis juz jest wiele firm ktore wypuszczaja swoje produkty z tym bajerem (notabene bardzo uzytecznym 8) ) na ten przyklad vw czy chocby honda....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Wierzcie mi kto choc raz sie Hayka przejechał chyba nie mysli ze to wół.Ja zmienilem zdanie jak kupowałem a teraz nie ma dla mnie lepszej bryki.Nowa ma wiele cech starej maszynki tyle ze zawsze świeży powiew, no i zadupnik sie zdejmuje i jest normalne siodło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marob Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Szczerze to bardziej mi sie nowa podoba, chociarz i tak obydwa nie sa ladnymi motocyklami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi