enduroguy Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 a najtanszy, najlzejszy i najnizszy zarazem nie ma takiego Jak to nie?? ;) TS'ka! Majac nawet te 160cm dosiega sie do ziemi, wazy tyle co nic i kosztuje niewiele. NIestety wersja japonska jest chyba 1 osobowa ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby dospawac podnozki ( ja jezdzilem bez i dawalo rade) . A do czego konkretnie chcesz uzywac tego motocykla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Wtakim razie niech kupi TS i temat zamknięty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 ja jeszcze sie wtrace :P Kupilem niedawno RX'a z 1998 r. Wlasnie jestem na wakacjach na wsi i lasow do okola mi nie brakuje. Powiem tyle ze rx jest zajebisty.... wszedzie sie sprawdza, jest lekki i wysoki , mi to nie przeszkadza ale nie wiem jak tobie. ja mam 170cm i dotykam ziemi na styk, jest dla mnie nie za wysoki i nie za niski. Zawieszenie ma super, silnik tez, moja nie ma zadnych tuningow przeprowadzanych ale jak narazie wystarcza, oczywiscie planuje to zmienic :twisted: . Jedynym minusem jaki w niej wychwycilem to maly skret , ale w terenie wystarczy odkrecic manetke na full i w miejscu obracasz motor :-D . Ja jestem mega zadowolony, martwi mnie jdyie spalanie ;// co prawda ostro ja mecze wiec nie ma sie co dziwic, ale nie myslalem ze az tak bedzie pic ;))). Szczeze polecam ci RX'a tylko ze on jest najdrozszy z tych co wymieniono , jesli nie bedziesz miec tyle kasy to kup TS'ke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annuska Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 ale miales farta! za 600 zlotych!?? Boze, zeby mi sie tez tak poszczescilo!! [ Dopisane: 12-08-2005, 14:03 ]ja ma 170 wzrostu! Enduroguy pytasz, do czego mi ten motor?? wlasciwie chodzi mi przede wsystkim o jazde po ulicach, ale po polach czy wzniesieniach tez!! jak juz wspominalam, najlepiej jakby miala 2 siedzonka. dzieki za pozdrowienia! rowniez pozdrawiam!! ;) [ Dopisane: 12-08-2005, 14:08 ]ja chce 50 ze wzgledu na to,ze to bedzie moj pierwszy motor i nie mam doswiadczenia, zeby szalec po ulicy na 80!! na razie wolalabym maly motorek!! najlepiej Mr. Macku za 3000 tys. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Jak sie ma znajomego to można naprawde tani motorek sprowadzic, a jak sie nie ma to wystarczy poszukać http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=60327711 :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Najlepszym Endurakiem dla Dziewczyny według mnie bedzie Simson Enduro ( w sumie po H*ju to enduro ) ale ... Lekki , w miare jedzie , tani w utrzymniu. Bo hyba szkoda było by jakiejś Yamaszki dawać dziewczynie pod dupe ( oczywiście szkoda i dziewczyny i motoru ;) ) No i jak mówi że ma 2000 - 4000 zł to jak kupi siacza to jej jeszcze zostanie na częsci które rozwali przy Simku w pierwszy miesiąc :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Boże Durex co Ty opowiadasz???? Nie moge się z Tobą zgodzić. Simson Enduro to jest takie enduro jak z koziej dupy trąbka. P.S poza tym sam napisałeś ze w pierwszm miesiącu się rozpadnie. Sąrze że porządnym TS albo RX pojeździ spokojnie bez większych awarii na początku. [ Dopisane: 13-08-2005, 12:30 ]A w ogóle to porównaj sobie jak wygląda np. RX v Simson Enduro. Bez komentarza ( a przecież wygląd dla dziewczyny też się liczy, prawda?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Kamikaze16. Wiem że Simson Enduro to Qpa pisalem przecież w nawiasie że po H*ju to enduro :) Ale myśle że tak szybko to sie nie sypią ( hyba ) w każdym razie jak wyobraże sobie jak dziewczyna wywraca sie na jakimś fajnym motorku to .... wolał bym dobić ten motor :? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 A ja łącze sie z Anią, miło mi widziec coraz więcej kobiet na tym forum :) Nie daj sie chłopakom! Dobrze sie zastanów co chcesz kupic i to kup, nie słuchaj nie potrzebnych komentarzy, bo wcale nie jestesmy gorsze ! ;) :twisted: :twisted: :twisted: Pozdrawiam i zycze powodzenia w kupnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 A niby dlaczego ma się wywracać??? Jeśli uważasz że dziewczyna nie może mieć np. RX bo się przewróci to jesteś w błędzie. Moja kupmela tak wymiata na swoim skuterku że szok a na DT 80 tez sobie świetnie radzi. Więc prosze bez takich tekstów że na dziewczyne szkoda fajnego motocykla Pozdro dla płci pięknej z 4um. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 NO! Jeden porzadny! :) Dzieki, równiez pozdrawiam! Kobieta jak chce, to potrafi! Dlatego mowie, ze nie ma co sie niezmiechecac tekstami zazdrosnych mezczyzn ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 jak podoba ci sie DTka to sobie ja kup :) ja ostatnio widzialem jak 12 letnia dziewczynka skakala sobie taka 50ccm po torze i nawet niezle jej szlo ( kolo 1 -1.5 metra w gore) z dostaniem do ziemi ta miala male problemy ale czubkami palcow dostawala :mrgreen: no i przedniego hebla nieuzywala bo brakowalo jej z 3 cm do klamki :mrgreen: ale zadnej gleby, zjezdzala i wjezdzala pod taka gore ze looooo (jak na tego sprzeta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Do Annuski: kup sobie porządne enduro (takie jak Tobie sie podoba) i zrób jakiś zajebisty filmik żeby pozamykać szczęki tym którzy twierdzą że "na dziewczyne szkoda motocykla" :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Nie pier**l Durex...wyskoczyłeś z tym simkiem enduro jak gumka z majtek(nie obrazając posiadaczy tych sprzętów). Dziewczyna chce już w miare porządnego enduraka i ma troche kasy więc lepiej coś innego niż Simson Enduro. Najlepiej będzie jak Ania pojedzie i przymierzy sie do każdego z wyżej wymienionych sprzętów i przejedzie się nimi. To jej dużo pomoże. Pozdro :twisted: P.S.Najlepiej będzie jak Ania pojedzie i przymierzy sie do każdego z wyżej wymienionych sprzętów i przejedzie się nimi. To jej dużo pomoże. W złej osobie to napisałe...jest to skierowane do Ani :) a nie chce mi sie edytować :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Do Annuski: kup sobie porządne enduro (takie jak Tobie sie podoba) i zrób jakiś zajebisty filmik żeby pozamykać szczęki tym którzy twierdzą że "na dziewczyne szkoda motocykla" :) Pozdro Popieram! Koniec z wywyższaniem się bez podstaw do tego! Jezeli ma się benzyne zamiast krwi, to nie ważna jest płeć, śmigać może każdy i na czym chce :P Ania kupuj sprzęta i zdawaj relacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi