Ogr Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 3 motocykl , lat 18 , ostatnio pegaso 125, chce 4t najlepiej z rozrusznikiem bo podobno ciezko z kopki zapalic... zeby dobrze sie prezentowalo i smigalo po miescie , uwaga do niestety 3700zł polecicie cos??pojemnosc najlepiej cos kolo 600 czy nawet 750 ,przdewsystkim mało awaryjne czyli pewnie dobrze zrobiona stara japonia . w trake 100km zeby tez mozna poleciec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 hmmm musisz uwazac, zeby nie kupic skarbonki, poniewaz starsze 4t moga byc takie, ze wiecej w nie wlozysz kasy i nerwow niz otrzymasz przyjemnosci z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ciężko będzie Ci kupić coś dobrego w tej cenie , ja za podobną kwotę kupiłem swoją XL-kę ale prawie 2-gie tyle musiałem włożyć w remont aby doprowadzić ją do stanu używalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Widziałem na allegro dwa Suzuki DR600 z roku 1985 za 3700 zł każdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi