enduroguy Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Chopcze jak Ty chcesz cokolwiek zrobic na ramie 17,5" to powodzenia. To rower do XC. Jezdez w trialu/street'cie pol sezonu i nie wyobrazam sobie pedal kicka, pedal upa a nawet konkretnego manuala na takim rowerze :roll: . Bike'a teraz tez nie mam za dobrego bo poprzedni ukradli ale zaczalem od ramy 15" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 I ty na tym rowerze chcesz jakies tricki krecic !! :P:D to powodzenia z tego co wiem to rower do takich rzeczy nzywa sie dual a nie MTB ;) !! pzdr Ale i tak wole MOTOR :D:D ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 NO dobra , ale ja nie jestem mistrzem Europy w trialu rowerowym, pociągają mnie jakieś skoki, Kangaroo itp iitd. i na "góralu" takie rzeczy też wychodza ;) A gdzieś w dalsze trasy to by chyba nie za wygodnie byłoo.. :/ Ale i tak wole MOTOR Very HappyVery Happy ;] Na to też przyjdzie czas.. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 a jak juz o rowerach to nieoplaca sie kupowac z katalogu lepiej skladac samemu wtedy to bedzie rower a nie jedno dobre a drugie złe wiem bo sam składałem swój i za kase katalogowego mozba taki złożyć ze talala :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 a jak juz o rowerach to nieoplaca sie kupowac z katalogu lepiej skladac samemu wtedy to bedzie rower a nie jedno dobre a drugie złe wiem bo sam składałem swój i za kase katalogowego mozba taki złożyć ze talala Smile Smile tylko trzeba się na tym znać.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 A gdzieś w dalsze trasy to by chyba nie za wygodnie byłoo.. :/ Ja zrobilem ponad 100km w jeden dzien na ramie 15" i czulem sie swietnie. Jak chcesz myslec powaznie o wyczynowej jezdzie to zmien rower :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 mogłes sie zapytac wczesneij na forum to bym Ci powiedzial jakie czesci itp a złozenie w serwisie około 80 zl ale widze ze ten nawet nawet a ile dałes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 dałem 2500 razem z licznikiem wartym 69.. ;) [ Dopisane: 13-08-2005, 23:13 ]mogłes sie zapytac wczesneij na forum to bym Ci powiedzial jakie czesci itp a złozenie w serwisie około 80 zl ale widze ze ten nawet nawet a ile dałes?? Qrde szkoda że tego nie zrobiłem.. :/ Uczymy się na błędach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 dałem 2500 razem z licznikiem wartym 69.. Naprawde Cie nie rozumiem. Za tą kwote kupilbym na allegro wymarzony rower stworzony do trickow, a zlozylbym jeszcez lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 moze on niechce roweru jakiegos do skakania tylko chce cos dobrego do normalnej jazdy niekazdy przeznacza rower do skakania ale to juz nienasza sprawa ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 moze on niechce roweru jakiegos do skakania tylko chce cos dobrego do normalnej jazdy niekazdy przeznacza rower do skakania No tak jak napisałem wcześniej' date=' coraz bardziej pociągają mnie tricki rowerowe... [/quote'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 niedoczytałem ale mógł zaczekac i złozyc cos fajnego za ta kasea zreszta to nie forum rowerowe tylko motocyklistów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 dałem 2500 razem z licznikiem wartym 69.. Za tą cene kupiłbyś np DT 80.Nom ale wolałeś rower nikt Ci tego nie zabroni.Pzdr ;) [ Dopisane: 14-08-2005' date=' 13:32[/i'] ]QooBooS tutaj masz rower do tricków tańszy od Twojego o 200zł>http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60182131 .Na tym rowerku mógłbyś już porabić pare fajowych tricków.Poprostu jest to rower stworzony do ewolucjii :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 200zł>http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60182131 .Na tym rowerku mógłbyś już porabić pare fajowych trick A co z normalną jazdą..? A poza tym on waży 16kg..!' date=' a mój tylko 12 :mrgreen: :D :( [ [i']Dopisane: 14-08-2005, 19:23[/i] ]Ale z tym że bardziej opłacało się złożyć to się zgodze. A wydaje mi się, że jezcze nie jestem na tyle "zaawansowany" zeby kupować specjalny rowerek. Jak ten mi już nie będzie wystarczał to zawsze można go sprzedać. Ale jest naprawde ekstra! zanim się obejrzysz już 30km/h. ;) :( :-) [ Dopisane: 14-08-2005, 19:24 ]Tylko że się boje że rama nie wytrzyma przy skokach itp. Jak myślicie? Ten amor to dobry jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Kurde teraz jak sobie powiększyłem zdjęcie to patrze a tu qmpel ma tak sam tylko srebrny ;) .Powiem Ci że ten rower juz duzo przeszedł nawet małe spotkanko z samochodem(wypadek) rower wszytsko ok jakieś tam ryski,a kumple szpital krwiak na głowie,stłuczenie kręgów szyjnych i coś z miednicą :? .Tylko że samochód nie wpadł praktycznie pod samochód tylko on.Dziwne a jehcał an rowerze :lol: .Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi