Alien Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Mam taki problem, że sprężyna po kopnięciu nie odciąga rozrusznika. Nie jest pokrzywiona. Trzeba ją założyć tak jak się naturalnie układa czy trzeba ja skręcić??Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ale w jakim motocyklu :roll: Normalnie sie naciąga ,no chyba że jest tam jakis naciąg :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 ja sie z tym troszke bawilem w simku az wyczailem w ktura strone ja nakrecic i jak mocno aby dobrze odskakiwala(uwazaj na palce:P:P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 ja silnik w jawca 3 razy rozkaldalem i skladlem raz z ojcem i dwa sam i wsio dzialało a sprzezyne sie naciaga zeby trzymala kopak pionowo Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 ja silnik w jawca 3 razy rozkaldalem i skladlem raz z ojcem i dwa sam szalejesz :evil: , a wracajac do tematu trzeba poprostu ja nakrecic , albo mozliwe ze ci poszlo cos co trzyma koncowke sprezyny i sprezyna sie obkreca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 juz nie :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 mozliwe ze ci poszlo cos co trzyma koncowke sprezyny i sprezyna sie obkreca To nie to. Mocowanie jest ok.a sprzezyne sie naciaga zeby trzymala kopak pionowoSpóbuje tak zrobić. Wcześniej naciągałem ją, ale chyba w przeciwną stronę :oops: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi