YARECK Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Wprawdzie pisalem juz o tym w temacie "Imprezka dla dzieci z Domu Dziecka", ale celem odswiezenia tematu pisze jeszcze raz.A tak bdw to jesli mozna prosic Shreka o polaczenie tych dwoch tematow ...ZAREZERWUJCIE CZAS MIEDZY 12 A 18 - 3 WRZESNIA!!Bede jeszcze pisac z dokladnymi informacjami na PW do wszystkich ktorzy wykaza chec uczestniczenia w tym przedsiewzieciu.Jak uda mi sie zarezerwowac na 100% osrodek (chodzi o to zeby dyrektorka dala mi kase na zaliczke) to zaczne wszytkich powiadamiac indywidualnie (oprocz dopisywania wiadomosci w temacie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawk67 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Tak sobie pomyslałem, mój plecaczek ma kask nolana rozmiar S. To jest zdecydowanie z duże na jakiegokolwiek osobnika zakwalifikowanego jako dziecko. Skąd tu wziąć mały kask :?: Pomyslałes o tym. Bo ja nie mam takowego :?: I cięzko mi będzie skołować cos w takim rozmiarze. Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Nie myslalem o tym bo nie przewidywalem jezdzenia z dziecmi. Po prostu nie ma tam zbytnio warunkow a nikt nie podejmie ryzyka zezwalajac aby dzieci jezdzily po ulicach Grotnik.W tym osrodku jest dosc malo miejsca aby robic przejazdzki ale sama obecnosc motocykli bedzie dla dzieci atrakcja a poza tym chce abysmy wszyscy zrobili wspolnego grila.Pozdrawiam.I TERAZ JUZ OFICJALNIE POTWIERDZAM ZE IMPREZA ODBEDZIE SIE 3 WRZESNIA W OSRODKU WCZASOWYM "BORUTA" W GROTNIKACH. Jesli ktos ma inne propozycje to piszcie lub dzwoncie 501-066-466 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 no to ja bede, doslownie prosto z angli :Pakurat kolo 1 wrzesnia wracam do kraju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Dzieki Procu!!! Mam nadzieje ze jeszcze pare rumakow - oprocz naszych- sie zjawi.W programie przewiduje wspolny z dziecmi grill, moze jakies konkursy z nagrodami.Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 JArek.jan jak sie ma miejsce zbiórki do motobazaru? A może zbiórkę zrobić na stacji przy motobazrze, przypuszczam, że to miejsce w Łodzi każdy zna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Pewnie byloby prosciej, tez o tym myslalem, tylko ze w czasie motobazaru jest tam tak tloczno od parkujacych aut ze nie wiem czy sie odnajdziemy, ale pomysl calkiem slyszny, moze z motobazaru jeszcze na miejscu ktos do nas dolaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ja niestety nie mam pojecia gdzie sie motobazar znajduje, ale blizej daty spotkania sie odezwe i podacie mi miejsce (wjade na jakas stacje i skikne na mapie jak dojechac !) pytanie mam co do aparatu fot. ! a mianowicie jak bylem raz w Poznaniu w domu dziecka to brakowalo Polaroida - dla tych dzieci to super sprawa otrzymac pamiątkowe zdjecie na maszynie ktora sie najbardziej podobała ! (chyba, ze kazdy z nas wezmie cyfrówke, spisze adres do przesylki i po powrocie do domku wywola zdjecia i je przesle dzieciom !) p.s. jezeli ktos zalatwi polaroida to ja chyba bede mogl zalatwic ramki papierowe (passepastout) dzieciaki beda mogly sobie postawic :) (a na klisze do Polaroida mozna sie zrzucic !) chyba, ze ktos ma jakas inna wizje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Ja mam cyfrowke wiec zdjec sie porobi ile wlezie i po imprezie wrzuce je dzieciom na komputer, a jak ktores bedzie chcialo to pozniej im jusz poszczegolne sztuki wywolam. [ Dopisane: 16-08-2005, 11:52 ]:!: :!: :!: PO SUGESTII _SIWEGO_ PROPONUJE ZEBY O 12:00 ZEBRAC SIE NA STACJI "ORLEN" PRZY MOTOWETERAN BAZARZE, A O 12:30 NA "BP" PRZY ALEKSANDROWSKIEJ I JUZ Z TAMTAD POJECHAC KUPA NA MIEJSCE BIWAKU DZIECI" :!: :!: :!: [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 ja sie postaram zabrac jeszcze swoja motorynkehttp://www.centrum.kicks-ass.org/stuff/showalbum.php?id=213 dla najmlodszych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 proszę o info jak już będzie blisko imprezki jutro jadę po moto do serwisu więc powinienem mieć już czym się wlec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 :!: :!: POTWIERDZAM NA 100% - ZBIORKA O 12: NA STACJI "ORLEN" PRZY MOTOWETERAN BAZARZE LUB O 12:30 NA "BP" PRZY ALEKSANDROWSKIEJ PRZY "TEOFILU".ZAPROSZE KOGOS Z PRASY WIDZAC TEKIE ZAINTERESOWANIA. NIECH ZOBACZA ZE NASZA BRAC TO NIE TYLKO SZALENCY. [ Dopisane: 23-08-2005, 15:49 ]:!: :!: :!: ACHA. JAK MOZECIE TO POTWIERDZAJCIE W JAKIEJ LICZBIE OSOB SIE ZJAWICIE, BO MUSZE ORIENTACYJNIE IWEDZIEC ILE PROWIANTU NA GRILLA ZAKUPIC, ZEBY KTOS NIE ZOSTAL POMINIETY PRZY POCZESTUNKU. MOZNA PISAC SMS-Y Z KAZDEJ BRAMKI I PODAWAC LICZBE OSOB I NICK. MOJ NR 501066466 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi