Skocz do zawartości

03.09.2005 - niespodzianka dla dzieci z Domu Dziecka w Lodzi

YARECK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wprawdzie pisalem juz o tym w temacie "Imprezka dla dzieci z Domu Dziecka", ale celem odswiezenia tematu pisze jeszcze raz.

A tak bdw to jesli mozna prosic Shreka o polaczenie tych dwoch tematow ...

ZAREZERWUJCIE CZAS MIEDZY 12 A 18 - 3 WRZESNIA!!

Bede jeszcze pisac z dokladnymi informacjami na PW do wszystkich ktorzy wykaza chec uczestniczenia w tym przedsiewzieciu.

Jak uda mi sie zarezerwowac na 100% osrodek (chodzi o to zeby dyrektorka dala mi kase na zaliczke) to zaczne wszytkich powiadamiac indywidualnie (oprocz dopisywania wiadomosci w temacie).

Tak sobie pomyslałem, mój plecaczek ma kask nolana rozmiar S. To jest zdecydowanie z duże na jakiegokolwiek osobnika zakwalifikowanego jako dziecko. Skąd tu wziąć mały kask :?: Pomyslałes o tym. Bo ja nie mam takowego :?: I cięzko mi będzie skołować cos w takim rozmiarze.

Pozdrawiam Marcin.

Nie myslalem o tym bo nie przewidywalem jezdzenia z dziecmi. Po prostu nie ma tam zbytnio warunkow a nikt nie podejmie ryzyka zezwalajac aby dzieci jezdzily po ulicach Grotnik.

W tym osrodku jest dosc malo miejsca aby robic przejazdzki ale sama obecnosc motocykli bedzie dla dzieci atrakcja a poza tym chce abysmy wszyscy zrobili wspolnego grila.

Pozdrawiam.

I TERAZ JUZ OFICJALNIE POTWIERDZAM ZE IMPREZA ODBEDZIE SIE 3 WRZESNIA W OSRODKU WCZASOWYM "BORUTA" W GROTNIKACH.

Jesli ktos ma inne propozycje to piszcie lub dzwoncie 501-066-466

ja niestety nie mam pojecia gdzie sie motobazar znajduje, ale blizej daty spotkania sie odezwe i podacie mi miejsce (wjade na jakas stacje i skikne na mapie jak dojechac !)

pytanie mam co do aparatu fot. ! a mianowicie jak bylem raz w Poznaniu w domu dziecka to brakowalo Polaroida - dla tych dzieci to super sprawa otrzymac pamiątkowe zdjecie na maszynie ktora sie najbardziej podobała ! (chyba, ze kazdy z nas wezmie cyfrówke, spisze adres do przesylki i po powrocie do domku wywola zdjecia i je przesle dzieciom !)

p.s. jezeli ktos zalatwi polaroida to ja chyba bede mogl zalatwic ramki papierowe (passepastout) dzieciaki beda mogly sobie postawic :) (a na klisze do Polaroida mozna sie zrzucic !)

chyba, ze ktos ma jakas inna wizje !

Ja mam cyfrowke wiec zdjec sie porobi ile wlezie i po imprezie wrzuce je dzieciom na komputer, a jak ktores bedzie chcialo to pozniej im jusz poszczegolne sztuki wywolam.

[ Dopisane: 16-08-2005, 11:52 ]

:!: :!: :!: PO SUGESTII _SIWEGO_ PROPONUJE ZEBY O 12:00 ZEBRAC SIE NA STACJI "ORLEN" PRZY MOTOWETERAN BAZARZE, A O 12:30 NA "BP" PRZY ALEKSANDROWSKIEJ I JUZ Z TAMTAD POJECHAC KUPA NA MIEJSCE BIWAKU DZIECI" :!: :!: :!: [/b]

:!: :!: POTWIERDZAM NA 100% - ZBIORKA O 12: NA STACJI "ORLEN" PRZY MOTOWETERAN BAZARZE LUB O 12:30 NA "BP" PRZY ALEKSANDROWSKIEJ PRZY "TEOFILU".

ZAPROSZE KOGOS Z PRASY WIDZAC TEKIE ZAINTERESOWANIA. NIECH ZOBACZA ZE NASZA BRAC TO NIE TYLKO SZALENCY.

[ Dopisane: 23-08-2005, 15:49 ]

:!: :!: :!: ACHA. JAK MOZECIE TO POTWIERDZAJCIE W JAKIEJ LICZBIE OSOB SIE ZJAWICIE, BO MUSZE ORIENTACYJNIE IWEDZIEC ILE PROWIANTU NA GRILLA ZAKUPIC, ZEBY KTOS NIE ZOSTAL POMINIETY PRZY POCZESTUNKU. MOZNA PISAC SMS-Y Z KAZDEJ BRAMKI I PODAWAC LICZBE OSOB I NICK. MOJ NR 501066466