Smooke Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Nie bede sie rozpisywal, bo juz nie raz wypowiadalem sie na temat glupoty jezdzenia bez papierow...Co niektorzy mysla, ze jak wsiada na moto, to niesmiertelnosc sie im zalacza. Oczywiscie slyszeli oni o innych, ktorzy mieli z tego tytulu nieprzyjemnosci, ale ICH to przeciez nigdy nie spotka...Taka niesmiertelnosc polaczona z nietykalnoscia, nieomylnoscia i szczesciem nieprzecietnym kiedys jednak sie konczy, ale wtedy to juz jest za pozno. No i oczywiscie to nie ON byl winny, tylko wszyscy inni dookola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 dali by kary po 10 tys za jazde bez uprawnien i troche by ukrocilo proceder :twisted: Nie wiem jak teraz ale wydaje mi sie ze jest cos takiego ze na skuterach do 50 cm osoba pelnoletnia nie musi miec zadnych papierow co jest dla mnie bzdura tak jak i jazda rowerem po miescie bez zadnych papierow a czesto i bez znajomosci podstawowych przepisow o ruchu drogowym.Ale widocznie wielu lubi jezdzic obciazajac tylko cialo fizycznie na malpe ale nie uzywajac glowy 8) Jak ktos jezdzi samochodem bez uprawnien to wielkie halo robimy ale jak motocyklem to nie widzimy w tym nic zlego - sami sobie jestesmy winni stanu jaki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 dali by kary po 10 tys za jazde bez uprawnien Co niektorzy mysla' date=' ze jak wsiada na moto' date=' to niesmiertelnosc sie im zalacza. Oczywiscie slyszeli oni o innych, ktorzy mieli z tego tytulu nieprzyjemnosci, ale ICH to przeciez nigdy nie spotka...Taka niesmiertelnosc polaczona z nietykalnoscia, nieomylnoscia i szczesciem nieprzecietnym[/quote''] Chłopaki czy wy nigdy młodzi nie byliście?! Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Chłopaki czy wy nigdy młodzi nie byliście?! A bylo sie, bylo - ale dzieki trzymaniu sie pewnych zasad ma sie tyle lat ile sie ma a nie M1 w marmurze :) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooke Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 hrabiaDracula napisał: Chłopaki czy wy nigdy młodzi nie byliście?! A bylo sie' date=' bylo - ale dzieki trzymaniu sie pewnych zasad ma sie tyle lat ile sie ma a nie M1 w marmurze [/quote']Bardzo mi sie podoba Twoja wypowiedz Martiusie.Poza tym nadal jestesmy mlodzi (ja to juz w ogole), ale uwierz mi hrabio, ze mozna, a nawet wskazane jest, by mlodosc polaczyc ze zdrowym rozsadkiem i wyobraznia. Juz nie raz byla o tym mowa, ze jadac bez prawka narazasz sie podwojnie - nawet jesli bedziesz super ostrozny, to nigdy nie masz pewnosci, czy ktos w ciebie nie walnie. A wtedy, jak nie masz prawka, to i tak ty jestes winien...I nie bedzie dyskusji. Badz pewien, ze ciebie uznaja sprawca kolizji, czy tez wypadku. Zrozum w koncu jedno - JESLI NAWET KTOS INNY SPOWODUJE WYPADEK, A TY BEDZIESZ JEGO UCZESTNIKIEM, TO I TAK CIEBIE ZROBIA WINNYM I NIE BEDZIE OD TEGO ODWOLANIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 50% wypadków na motocyklach w zeszłym roku spowodowali motocykliści którzy nie mieli uprawnień do jazdy (na motocyklu).Motocykliści? Buraki i frajerzy. Ktos kto nie ma uprawnien do prowadzenia motocykla nie jest motocyklistą, albo jeszcze do tego nie dorósł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 ze mozna' date=' a nawet wskazane jest, by mlodosc polaczyc ze zdrowym rozsadkiem i wyobraznia. Juz nie raz byla o tym mowa, ze jadac bez prawka narazasz sie podwojnie - nawet jesli bedziesz super ostrozny, to nigdy nie masz pewnosci, czy ktos w ciebie nie walnie. A wtedy, jak nie masz prawka, to i tak ty jestes winien...I nie bedzie dyskusji.[/quote']Zgadzam sie z Toba... tylko wiekszosc osob ktore nie maja prawka smiga po wsi tak jak ja! Sporadycznie wyskocze na trase, ale to glownie w nocy... Ale tak jak juz pisalem w ktoryms poscie, nie moge sie tylko patrzec w plakat GSX-R! Ja chce jezdzic tak jak wiekszosc...Ale najwazniejsza jest rozwaga!Pozdro Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 ze mozna' date=' a nawet wskazane jest' date=' by mlodosc polaczyc ze zdrowym rozsadkiem i wyobraznia. Juz nie raz byla o tym mowa, ze jadac bez prawka narazasz sie podwojnie - nawet jesli bedziesz super ostrozny, to nigdy nie masz pewnosci, czy ktos w ciebie nie walnie. A wtedy, jak nie masz prawka, to i tak ty jestes winien...I nie bedzie dyskusji.[/quote'']Zgadzam sie z Toba... tylko wiekszosc osob ktore nie maja prawka smiga po wsi tak jak ja! Sporadycznie wyskocze na trase, ale to glownie w nocy... Ale tak jak juz pisalem w ktoryms poscie, nie moge sie tylko patrzec w plakat GSX-R! Ja chce jezdzic tak jak wiekszosc...Ale najwazniejsza jest rozwaga!Pozdro Moze bedziesz miał szczescie i dokulasz sie do prawka bez stłuczki - ale najwyraźniej nie zdajesz sobie jak bardzo potencjalnie masz przepierdolone Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 ale przecież ile rocznie wypadków powodują kierowcy samochodów i jakoś nikt nie ma do nich pretęsji ciekawe dlaczego Confused ale przelicz wszystko na procenty ' date=' ilosc motocykli do ilosci wypadkow z nimi i to samo z samochodami ;'] a w te 50% wypadkow kierowcow bez uprawnien troche mi sie nie chce wierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Moze bedziesz miał szczescie i dokulasz sie do prawka bez stłuczki - ale najwyraźniej nie zdajesz sobie jak bardzo potencjalnie masz przepierdoloneDo prawka nie daleko :twisted: Staram sie jezdzic rozwaznie... :roll: Choc nie zawsze to wychodzi :) 100km/h w zabudowanym czasem sie zdarzy :? hehePozDro Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi