MrMax Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 a myślałeś żeby dać nazwe z końcówką prv? republika tez nie jest trudna do zapamietania.. jesli juz mialoby sie wiecej ludzi w to zaangazowac to lepiej sie zrzucic i zainwestowac w .net lub .org... jak sie nie myle to 49zl rocznie... dlaczego więc nie traktować tego jako klubu, zrzeszenia ludzi rozpoczynających drogę ku zachodzącemu słońcu, a docelowo dzięki temu wkręcali by się i poznawali nawzajem.... poznajemy sie tutaj na forum w powitalni... w tematach o GSie, spotkac mozna sie na okolicznych zlotach... sorki za sceptyzm co do klubu, ale nie jestem zwolennikiem zametu... a taki moim zdaniem by sie wytworzyl gdyby kombinowac klub, czyli nowe forum, nowa strone itp... jesli jednak chcecie to zrobic to ja pomoge jak potrafie (mam troche info, umiem html, troche grafike) no bo przeciez trzeba sie trzymac razem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radarek Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Za parędni jadę po mojego GS-a :lol: Ale się kurna cieszę ! ! ! ! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 a myślałeś żeby dać nazwe z końcówką prv? Tak myślałem ale jest akurat zajęta ta domena z resztą każdy kto wpisze to co trzeba w wyszukiwarce to znajdzie moją stronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Pomysł witryny gs- też mi się podoba bo na dniach też będe jego posiadaczem. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radarek Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Huuuuuurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa! Dzis stałem się posiadaczem Śliczniutkiego, czarnego GS-a! ! ! Ale się kurna cieszę! :-) :-) :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Radarek - GRatulacje...myślę że się na Suzi nie zawiedziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 nom gartulacje podzuc fotki i witaj w nie oficjalnym klubie :):P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollert64 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 no to wszystkiego dobregoi szerokiej drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radarek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 fotek jeszcze nie mam, ale będą.. na razie zrobilem 850 km i jest SUPER! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 No właśnie, swiruradom, co z naszym spotkaniem?! Dałeś plamę z tą nogą! Trzeba się pozbierać do kupy! Bo jak dobrze pójdzie, to za rok będę mogła przyjechać na spotkanie GS-owców już tylko jako gość!( Drag Starka mi się śni po nocach...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 ja chce aktualnie sprzedac gs a ,fotki w podpisie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi