bartekrypin Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Ludy ja mam yamahe DT80 MX z 81roku na sprzedanie pali mi przy pstrym palowaniu 5 litrow. Ma okolo 15km ( puste obydwa wydechy, filtr stożkowy ) i leci mi okolo 90 - 95 na prostej, z góry z dobrymmi wiatrami 105 cos kolo tego. Cena 1750zł Jak na ten rocznik to jest w zajebistym stanie. jak cos to walcie na meila <[email protected]> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 udy ja mam yamahe DT80 MX z 81roku na sprzedanie pali mi przy pstrym palowaniu 5 litrow. Ma okolo 15km ( puste obydwa wydechy' date=' filtr stożkowy ) i leci mi okolo 90 - 95 na prostej, z góry z dobrymmi wiatrami 105 cos kolo tego. Cena 1750zł Jak na ten rocznik to jest w zajebistym stanie. jak cos to walcie na meila <[email protected]>[/quote'] starydo tego typu ogloszen jest giełda:) ( zobacz na dole stroy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekrypin Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Głownia chodzilo mi ile pali i w z ktorego roku...a tak przy okazj napisalem ze jest na sprzedanie... ;) Chyba mnie za to niezakniecie?? :P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ma okolo 15km CHyba jak dodasz 5koni ze stajnii :-D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Heheh kupiłem detke pali mi 5 litrów na 100 km. Ale nigdzy nie jeździłem na manualu i na enduro wiec chyba nieźle jak na pierwszy raz musze sie przyzwyczajić i wyczuć ją. Jak narazie jest zablokowana do 80 km/h ale jak narazie i tak zadużo dla mnie. Pojeżdze i przyzwyczaje sie do mocy do to ją odblokjuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekrypin Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Orginalna DTka ma 12 - 13 km. A ja zrobiłem w niej pare pie**ol no moze i fakt z tymi 15 przesadzilem ale 14 ma na 100% :] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Mr.Maciek podpinasz komputerek pod wydech i mizysz zawartosc CO2 w spalinach i czy sa resztki paliwa czy nie ... banal :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Mi moja Dt 125 R żłopie w ch*j, ostatnio wlałem 5 litrów + w baku było ok litra rezerwy, zrobiłem rundkę po lesie (coprawda ostro ją dotleniając), ale musiłem już na rezerwie wracać, a przejechałem ok 50/60 km !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi