Greedo Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 A jak z pasażerem bedziesz mial wypadek, cos mu sie stanie a ty nie bedziesz miec prawa jazdy to pojdziesz siedziec... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 enduroguy: tak jak za ustalenie nowego egzaminu, w granicach 75zl (tyle placil kumpel)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość guzik_Darek Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Jak sie moze nie opylac robic prawa jazdy?? Na samochod tez nie zrobisz bo drogie?? Jakbys spowodowal wypadek na 125cc to ciekawe jakbys sie tlumaczyl z braku prawa jazdy. Nie opylalo mi sie robic?? Ale za 2 lata będzie mógł na A robić i jak zrobi na A1 teraz to później będzie musiał jeszcze raz płacić na kategorie A. Czyli podwójny wydatek. Chyba że się mylę i nie trzeba 2 razy płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Ale za 2 lata będzie mógł na A robić i jak zrobi na A1 teraz to później będzie musiał jeszcze raz płacić na kategorie A. Czyli podwójny wydatek. Chyba że się mylę i nie trzeba 2 razy płacić.Jezeli chcesz dla zaoszczedzenia 800 czy 1000zł siedziec albo miec przynajmniej odroczke prawa jazdy to Ci nie bronie :( enduroguy: tak jak za ustalenie nowego egzaminu' date=' w granicach 75zl (tyle placil kumpel) pzdr[/quote'] Dzieki wielkie myslalem ze wiecej . U mnie podobno za pierwszym razem nie puszczaja nikogo, bo wtedy odrazu jest podejrzenie o lapowke :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodjo7 Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 toż napisalem jakie sa koszta zrobienia A jesli sie ma A1, policze jeszcze raz:-kurs: (u mnie bylo 300zl) ale mozna zrobic taniej *brak teorii *polowa godzin jazdy (10h)-egzamin *tylko praktyka - 100zl-plastik - 80zl razem prawie 500zl a to chyba nie jest duzo w stosunku do konflikty z prawem i robienia calego kursu, egzaminu, plastika (okolo 1000zl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 jak sie zapisalem na prawko to mialem juz od 2 miechow moto, wiec powiedzialem kolesiowi ze nie chce robic tych 20h na placu a teori sie naucze we wlasnym zakresie, jazd mialem tylko 4h i koles widzial ze mi to dobrze idzie wiec zapisal mnie juz na egzamin, tymbardziej ze na te jazdy na plac przyjezdzalem na motorze a cena mniejsza ??? bo ja wlasnie mam zamiar tak to zalatwic ( najwyzej niech zrobia mi test z teori i jazdy, jak zdam to wydadza mi papier o ukonczeniu kursu :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 cena jest stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 miałem ten sam dylemat kupiłem simsona jak miałem 15 lat i potem była myślówa czy robic a1 ale jednak nie. kasy mało a w sumie simson na tamte czasy (czyli mój wiek) był ok. teraz mam A i nie żałuje że nie robiłem A1 ale to wszystko zależy od kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi